Ceylan’ın başkanlığında toplandılar

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurup Toplantısı’na başkanlık etti.

02 Ekim 2014 Perşembe 17:33
 Ceylan’ın başkanlığında toplandılar


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi AK Parti Gurup Toplantısı’na başkanlık etti. Ceylan, İl Genel Meclis Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği toplantıda, İl Genel Meclisi’nin uyumlu ve başarılı bir çalışma ile hizmetlerine devam ettiğini kaydetti.


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl Genel Meclisi Gurup Başkanvekili Nurettin Karaca ve il genel meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Ahmet Sami Ceylan,  Kurban Bayramı’na da Müslüman coğrafyasında yaşanan savaş ve zulümler nedeniyle buruk girdiklerini, barışın ve sükunetin hakim olacağı bayramlar temenni ettiklerini vurguladı.


‘Dünya 5’le değil ortak kararla yönetilmeli’


Dünyanın yönetiminin 5 ülkenin kararına ve insafına bırakılamayacağını ifade eden Ceylan, dünyanın ortak akılla yönetilmesi gerektiğine işaret ederek, Türkiye’nin bu konuda ortaya koyduğu tavrın tüm dünya tarafından da dikkatle takip edildiğini açıkladı.

Muhalefeti de kutladı

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclis çatısı altında görev yapan CHP ve MHP’li meclis üyelerinin ve parti yönetimlerinin de bayramlarını tebrik ettiğini ifade etti.

Başköy’e teşekkür, Kara’ya hayırlı olsun

Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da iki yıl Vali olarak görev yapan Sabri Başköy’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini bildirdiği konuşmasında, Çorum Valisi olarak göreve başlayan Ahmet Kara’ya da hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başbakan’dan selam var

Samsun’da gerçekleştirilen programda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü ve Çorum’a davet ettiğini anlatan Ceylan, Başbakan’ın Çorum’a gelme sözü verdiğini ve Çorumlular’a selam gönderdiğini söyledi.

Taşkan’a başsağlığı

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan’ın vefat eden annesi Sügeda Taşkan için başsağlığı dileyen Ahmet Sami Ceylan, “İl Genel Meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatlarımız adına kardeşimiz Erol Taşkan ve ailesine başsağlığı diliyorum.” dedi.



Son Güncelleme: 02.10.2014 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.