Çorum AK Parti’nin aday tanıtımı Pazar günü

AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Ankara’da gerçekleştirilen Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

15 Nisan 2015 Çarşamba 18:04
 Çorum AK Parti’nin aday tanıtımı Pazar günü


AK Parti Çorum İl Teşkilatı, Ankara’da gerçekleştirilen Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda yeni seçim müzikleri ve AK Parti'nin yeni hedefleri açıklandı.


Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Milletvekili Adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan, İl-İlçe Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl-İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İl-İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte katılan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın veda ederken söylediği gibi “Bu bir veda değil Fatiha'dır” sözünün icraata geçtiği bu günlerde Başbakanımız bizi yeni hedeflere yeni insanlar ile hazırlıyor. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için güçlü ve diri bir teşkilat ile çıktığımız yolda Başbakanımızın her zaman yanındayız.” dedi.


Toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan tüm teşkilatlara teşekkür eden Bekiroğlu, “Buraya gelmiş ve burada teşkilatımızın gücünü göstermiş olmak bizim Başbakanımıza en büyük vefa borcumuzdur. Biz vefamızı Başbakanımızın yanında ve sunduğu hedeflerin peşinde koşarak ülkemizi en üst seviyeye çıkartmalı ve bu yolda gereken tüm çalışmaları yapmalıyız.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 15.04.2015 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorum 2015-04-16 09:37:39

alır ama ne alır bilinmez...

Avatar
Atıf Metin 2015-04-16 10:11:31

mümkün değil.çorum halkını bu kadar hiçe saymalarına akp seçmeni olarak izin vermeyeceğiz.