Çorum brifingi aldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret ederek...

14 Kasım 2014 Cuma 18:40
 Çorum brifingi aldı


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret ederek, Çorum'la ilgili brifing aldı. Folklor kıyafetli öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Kurtulmuş, kendisini karşılayan protokol üyeleri ile tek tek tokalaştıktan sonra, Vali Ahmet Kara'nın makamına geçti.


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Ahmet Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda protokol üyesinin yer aldığı ziyarette Vali Ahmet Kara, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'a Çorum'u Çorumlu ilgili bilgi aktardı.


‘Türkiye belirleyici bir aktör’


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Valilik ziyaretinde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin avuç açan ve başını kuma gömen bir ülke olmaktan çıkıp, yeni dünya düzenin belirleyici aktörü konumuna ulaştığını söyledi.


Dünyanın her yerinde, mazlumların Türkiye'den yardım istediğini ve Türkiye'nin de hemen hepsine el uzattığını aktaran Kurtulmuş, zulmün ortadan kalkması ve barış dolu bir dünyanın tesisi için de gayret ettiklerine değindi.


"Türkiye sadece kendisinden yardım isteyene el uzatmakla kalmayıp, savaşların sona ermesi ve dünyaya barışın hakim olması için, görüşlerini ve çabalarını açıkça sergilemektedir." diyen Kurtulmuş, bir daha zulüm yaşanmaması için her platformda Türkiye'nin gücünü ortaya koyduğunu aktardı.


Belediye’ye ziyaret


Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Külcü, makamında ağırladığı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a belediye çalışmalarını aktardığı sinevizyon sunumunda, planlanan yatırımlar hakkında da bilgi verdi.


Çalışmaları dikkatle takip eden Kurtulmuş, sunumun sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ekibini tebrik ederek, “Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, devamını diliyorum.” dedi.


Başkan Külcü, ziyaret sonunda, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a ziyaret anısına hediye verdi.




Son Güncelleme: 14.11.2014 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.