Çorum’dan temayüle katılanlar

AK Parti'de yeni Başbakan'ın isminin belirlenmesi için dün temayül yapıldı.

17 Mayıs 2016 Salı 11:07
 Çorum’dan temayüle katılanlar


AK Parti'de yeni Başbakan'ın isminin belirlenmesi için dün temayül yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, yönetici pozisyonundaki teşkilat mensupları, il belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve büyükşehir belediye meclislerinin başkanvekilleri katıldı.

Temayüle Çorum’dan Belediye Başkanı, İl Başkanı ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı’nın katıldığı belirtildi.

TEMAYÜL DEVAM EDECEK

AK Parti temayül yoklamasını milletvekilleri ve genel merkez yöneticileri ile sürdürecek. Genel değerlendirme yapıldıktan sonra Başbakan'ın ismi genel merkezde düzenlenecek geniş katılımlı bir toplantı ile kamuoyuna duyurulacak.

SONUÇLARIN AÇIKLANMAMASI DA TEMAYÜL

Bu arada AK Parti'de bugüne kadar yapılan temayüllerin sonuçları açıklanmadı. Özellikle milletvekili adaylığı temayülünden çıkan sonuçlara riayet edilmediği gözlenmedi.

KOMİSYONDA KİMLER VAR

AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongre Tertip Komitesi Üst Kurul Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın başkanlık yaptığı temayül komisyonunda, TBMM'yi temsilen Grup Başkanvekilleri adına Nurettin Canikli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları başkanları yer aldı.

Son Güncelleme: 17.05.2016 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.