Çorumlu Müftü yine gündemde

Çorumlu CHP Milletvekili İhsan Özkes, gündemden düşmüyor.

19 Kasım 2014 Çarşamba 10:28
 Çorumlu Müftü yine gündemde


Çorumlu CHP Milletvekili İhsan Özkes, gündemden düşmüyor.


Haber7'de dün de Özkes'in grup halinde gidileceğini söylediği umre ziyareti vardı.


Haber7'deki haber şöyle:


"CHP'de genel merkez binasında mescit açılımından sonra şimdi de kalabalık bir grup umreye gitmeye hazırlanıyor.


Son günlerde genel merkezde açılan mescitle gündeme gelen CHP, herkesi şaşırtacak bir organizsyona daha imza atmaya hazırlanıyor: Müftü kökenli CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlanır tamamlanmaz, CHP'li milletvekili, belediye başkanı, il başkanı ve eşlerinin yer alacağı kalabalık bir heyetle umre yapmayı planladıklarını açıkladı.


Özkes Haberturk'ten Düzgün Karadaş'a yaptığı açıklamada, umreye gitme kararını CHP'li milletvekillerinin yoğun talebi üzerine aldıklarının belirtti. Kendisinin de eşiyle birkaç yıldır umreye gitme planı yaptığını vurgulayan Özkes "Birkaç yıldır bazı arkadaşlar 'Toplu olarak umreye gidelim' talebini dile getiriyorlardı. Bu ısrarlı talepler üzerine, 'Biz de artık yapalım' dedik. Kısmet olursa, bizim partimize mensup milletvekili, belediye başkanı ve il başkanı arkadaşlarımızdan bir grup oluşturacağız. Kaç kişi gideceğimiz, ne zaman gideceğimiz önümüzdeki günlerde netleşecek" dedi.





Son Güncelleme: 19.11.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.