Çukuröz’de son durum

Bayat’ın Çukuröz köyünde 14 Kasım Cuma günü meydana gelen yangında 28 konut, 1 köy konağı ve 1 işyeri yanmıştı.

26 Kasım 2014 Çarşamba 17:51
 Çukuröz’de son durum


Bayat’ın Çukuröz köyünde 14 Kasım Cuma günü meydana gelen yangında 28 konut, 1 köy konağı ve 1 işyeri yanmıştı.


Olayı yakından takip eden Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çukuröz’de çalışmaların devam ettiğini belirterek, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi; “Genel hayatın etkilendiği elim yangın olayı ve sonrasında devlet imkânları seferber edilmiş, Çorum Valiliği koordinesinde tüm kamu personeli üzerine düşeni yapmış ve yapmaya da devam etmektedir. Olay sonrası Çorum Milletvekilleri olarak köyümüzü ziyaret ederek halkımızın yanında olduk. Van'dan gelen konteynerlerin bakım ve onarım tamamlandı. Mutfak dolapları, banyoları, yenilenen konteynerlere sıcak su ihtiyacı için de termosifon takılmıştır. Elektrik, kanalizasyon ve su tesisatları tamamlanan konteynerler vatandaşlarımıza teslim aşamasına gelmiştir.


İlk etapta afetzedelerin iaşe, ibate ve acil ihtiyaçlarının karşılanması için 150 Bin TL, geçici iskân amaçlı gönderilen konteynerlerin nakliye, bakım, onarım çalışmaları ve diğer ihtiyaçların karşılanması için 180 Bin TL ve Bayat Belediyesinin yangın söndürme çalışmalarında kullandığı makine ve ekipmanın akaryakıt ihtiyaçları için ise 50 Bin TL olmak üzere toplamda 380 Bin TL Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Çorum Valiliğine gönderilmiştir.” 





Son Güncelleme: 26.11.2014 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.