Cumhur İttifakı’na destek istedi

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, pazar ziyaretinde Cumhur İttifakı'na destek istedi.

22 Mayıs 2018 Salı 16:00
Cumhur İttifakı’na destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, dün Çevre Yolu İlim Yayma Cemiyeti Kavşağı’nda kurulan Pazartesi Pazarı’nı gezdi.

24 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den 1. sıra adayı gösterilen Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına başladı.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Milletvekili Aday Adayları Ahmet Hattab İmal ve Fikret Aktağ ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Pazartesi Pazarı’na giden Aras, pazarcı esnafına hayırlı işler dilerken, esnaftan destek istedi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Aras, yoğun ilgiyle karşılaşmaktan dolayı mutluğu olduğunu belirtti.

24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek Cumhur İttifakına destek isteyen Aras, “Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir” dedi.

Son Güncelleme: 22.05.2018 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-05-22 17:04:59

Allah'ın izniyle MHP sahlanacak.. Gerçekten hizmet verecek Çorum'da yaşayan Çorumu bilen bir vekil Allah yolunu açık etsin inşAllah başkanım