DARISI GÜRÜLTÜNÜN öNLENMESİNE… Siyasi partilerden anlamlı karar

7 Haziran seçimlerine 10 gün kala Çorum’da tüm siyasi partilerin anlamlı bir karara imza attığı öğrenildi.

28 Mayıs 2015 Perşembe 16:39
 DARISI GÜRÜLTÜNÜN öNLENMESİNE…  Siyasi partilerden anlamlı karar


7 Haziran seçimlerine 10 gün kala Çorum’da tüm siyasi partilerin anlamlı bir karara imza attığı öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, çağrı üzerine şehir genelinde siyasi partilerin parti bayraklarının toplanmasına karar verildi. Bayrakların kaldırılması yönündeki karara tüm siyasi parti temsilcileri olumlu karşılık verdi.


EN FAZLA ŞİKAYET GÜRÜLTÜ


Siyasi parti temsilcilerinin parti bayraklarının kaldırılması yönünde aldığı kararın, şehir merkezinde çalışma yapan propaganda araçlarının ses düzeyinin azaltılmasında da uygulanması isteniyor.


Konuya ilişkin şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, hangi siyasi partiye ait olursa olsun yüksek sesle yapılan propagandanın gürültü kirliliği ve psikolojik rahatsızlığa yol açtığını ifade ettiler.


Siyasi partilerin birbirlerinden etkilenerek her geçen gün propaganda araçlarında ses seviyesini yükselttiklerini savunan vatandaşlar, ses ayarlarının abartılmadan minumum seviyeye indirilmesininhem partilerin hem de vatandaşların selameti açısından isabetli olacağını vurguladılar.




Son Güncelleme: 28.05.2015 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.