‘Demiryolu dışında problem yok’

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum’un demiryolu meselesi dışında çözülememiş hiç bir meselesi...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:44
 ‘Demiryolu dışında problem yok’


AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum’un demiryolu meselesi dışında çözülememiş hiç bir meselesi olmadığını belirterek, “Varsı bu mesele dışında çözülememiş bir konu çıkıp bize söylesinler.” dedi.


Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen Tüp Bebek Merkezi açılış töreninde konuşan Milletvekili Cahit Bağcı, Türkiye’de sağlık alanı başta olmak üzere 12yıl öncesiyle kıyaslanamayacak bir seviyeye gelindiğini anlatarak, “Dışkapı hastanesine tedavi görmek için gelecek yakınlarımız için nöbetler tutardık.” diye konuştu.


2014 Türkiye’sinde sınırlı alanlar hariç pek çok alanda sevk çilesinin çekilmediği günlerin yaşandığını ifade eden Bağcı, sağlık alanının Türkiye’de vatandaşın en yüksek memnuniyet duyduğu alan olduğunu aktardı.


Yapılan hizmetlerin görmezden gelinmesini asla kabul etmeyeceklerinin altını çizen Bağcı, şunları dile getirdi, “Tüm yapılanları görmezden gelen siyasi bir bakış açısı ile bakmak haksızlıktır. Çorum’un demiryolu dışında çözülememiş meselesi varsa çıkıp, bize söylesinler.  Çorum devlete ödediğinden daha çok yatırım alan bir ildir. İşsizlik oranı en düşük 12 il içerisindeyiz.”





Son Güncelleme: 26.07.2014 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 2014-07-28 20:08:38

erzurum dede ki yıllardır devam eden mağduriyeti bitirirseniz seviniriz. bunun dışında göç verdigi için işsizlik oranının düşmediği bir çorum görmeyi arzu ediyoruz.