Erdoğan’ı güçsüz bırakmak için…

Uğurludağ, Bayat, Dodurga'da seçim çalışması yapan AK Parti İl Başkanı Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de güçsüz hale getirmek için algı operasyonu yapıldığını açıkladı.

22 Haziran 2018 Cuma 14:06
Erdoğan’ı güçsüz bırakmak için…

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Uğurludağ, Bayat, Dodurga’yı ziyaret etti.

Uğurludağ Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap eden Karadağ, AK Parti üzerinde algı operasyonu yapıldığına dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de güçsüz hale getirmek için algı operasyonu yapılarak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tayyip Erdoğan’a vereceğiz ama parti olarak AK Parti’ye oy vermeyeceğiz laflarını bazı kişiler yaymaya çalışıyor. Bu tür çıkarılan söylentilere kesinlikle kanmayın” dedi.

Karadağ, Uğurludağ’da bütün kişisel çekişmelerin bir tarafa bırakılarak, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan için el birliği ile çalışılmasını istedi.

FETÖ İP’İ DESTEKLİYOR

Dodurga’da seçim çalışmasını sürdüren Karadağ, burada yaptığı konuşmada, FETÖ terör örgütü mensuplarının İP’e oy vererek destekleyeceklerini iddia etti.

SON İKİ GÜN DAHA FAZLA ZİYARET

Karadağ, Bayat ziyaretinde AK Parti sevdalılarından seçimlere 2 gün kala daha fazla ziyaretler yaparak, bir oy fazla almanın hesabını yapmalarını istedi.

Son Güncelleme: 22.06.2018 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neco 2018-06-22 23:27:12

Söyleyene bakın tüm kişsel çıkarları önce kendiniz bırakın sonra bu milletten isteyin hikaye anlatma

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-06-22 23:43:28

bizde sıkıntı yok siz çok öğündüğünüz merkez ilçe 1 oylarını fazlalaştırın kırsalda herzamanki gibi sorun yok çamlıca bence yüzde 80 üzeri sizde 58.5 üzeri mi

Avatar
Corumlu 2018-06-23 01:14:01

Sorsalar kim kisisel çıkar peşinde koşar diye yanıt ne olurdu acaba

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-06-23 08:07:06

kişisel çekişme söyleyene bakarmısın herkes inansa ben inanmam 28 oçak ve sonrasının bir açıklamasını açıklayan var mı