Ersoy’dan Ömer Arslan’a ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan'ı ziyaret etti.

28 Mart 2015 Cumartesi 12:06
 Ersoy’dan Ömer Arslan’a ziyaret


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan'ı ziyaret etti.


İl Özel İdarelerinin kırsal kalkınmanın sağlanması noktasında önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Ersoy, “Çorum'da da Özel İdare Genel Sekreterliğimizin sorumluluğunda önemli çalışmalar yürütülmektedir. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Genel Sekreterimiz Ömer Arslan'ı tebrik ediyorum. Çorum'un kalkınması adına yapacakları çalışmalarda da başarılar diliyorum.” dedi.


Yapılan açıklamaya göre, ziyaretinde, İl Özel İdare’nin özellikle Oğuzlar, Boğazkale, Ortaköy gibi kendi bünyesinde ticari ve kültürel değerleri barındıran ilçelerde etkili ve verimli çalışmalarda bulunabileceğini dile getiren Ersoy, şunları söyledi; “Oğuzlar cevizinin kalkınma değeri olan, ilçeye katma değer sağlayan bir ürün olması, markalaşması konusunda çalışmalar yapılabilir. Ayrıca Çorum'un bir tarih şehri olduğunu düşünürsek Boğazkale'de önemli çalışmalar gerçekleştirilebilir. Yine Ortaköy’ümüzü turizmde önemli bir merkez konumuna getirebiliriz.


Biz biliyoruz ki kırsal bölgelerin temel ihtiyaçlarının karşılanması, hayat şartlarını iyileştirilmesi konusunda Özel İdaremize büyük bir görev düşmektedir. Bu görev Çorum adına bütün idari yapının görevidir. Kırsal bölgelerimizin bütün hizmetlerden daha fazla yararlanması, insanımızın hayat şartlarının yükseltilmesi gerekmektedir. Bu konuda Çorum'da yapılacak olan bütün çalışmalarda bizler de en yakın destekçiniz olacağız.”



Son Güncelleme: 28.03.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.