‘Güncel Meselelere Milli Bakış’

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘Güncel Meselelere Milli Bakış’ adlı konferans düzenlenecek.

27 Kasım 2014 Perşembe 14:52
 ‘Güncel Meselelere Milli Bakış’


Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘Güncel Meselelere Milli Bakış’ adlı konferans düzenlenecek. Konferansa konuşmacı olarak gazeteci Mustafa Yılmaz katılacak.


Yarın akşam saat 19.00’da Turgut Özal Konferans Salonu’nda başlayacak konferansa Çorumlular’ı davet eden Saadet Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Gökgöz, şunları söyledi; “Ülke ve dünya gündemi baş döndüren bir hızla anlık değişimler göstermeye başlamıştır. Özellikle ülkemizin de bulunduğu bölgede, Haçlı ve Siyonizmin ortaklaşa yaptığı operasyonlar çok sık şekil değiştirerek aralıksız devam etmektedir. Hedeflenen Büyük İsrail sınırları içinde bulunan Irak, Suriye ve Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi tabir-i caizse ateş topuna dönmüş durumdadır. Sorunların kaynağını bilmeyenler olayları tam tersi şekilde izlemektedir. Özellikle organize şekilde gerçeklerin halka ulaşmasını engelleyen güçlü yapı ile karşı karşıyayız. Tüm gerçekler ve olaylar Büyük İsrail’in kurulmasına çıkmasına rağmen bu gerçekler ne hikmetse bir gün Saddam, bir gün Esed, bir gün IŞİD ismi adı altında bize ayrı ayrı izletilmektedir. Tüm parçalar birleştiğinde ise karşımıza tek isim olan BOP yani Büyük İsrail ismi çıkmaktadır.


Saadet Partisi olarak tüm Türkiye çapında saklanan gerçeklerin bire bir vatandaşlarımıza ulaşması için bir dizi konferanslar düzenleyeceğiz. Organize olamayan gerçekleri gerek başlarındaki diktatörler gerek dış baskılar sonucu öğrenemeyen ve bunun sonucu tedbir alamayan Iraklı, Libyalı, Suriyeli halkın içler acısı durumları ortadadır. Türk milleti tarihinde asla bu durumlara düşmedi ise düşmanı tanımış olmasından, tedbir almasından, inancını yaşamasından ve organize olmasından dolayıdır. Halkımız bu gün en büyük psikolojik saldırlar altındadır, bu saldırıların kırılması için organize edilen konferansların önemi bu çalışmaların değerini kat ve kat artırmaktadır.”





Son Güncelleme: 27.11.2014 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.