Habercim19 sordu, Karadağ cevapladı

AK Parti kongrelerine hazırlanırken İl Başkanı Karadağ, sorularımızı cevapladı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 00:48
Habercim19 sordu, Karadağ cevapladı

MUSTAFA DEMİRER

Çorum AK Parti Teşkilatları’nda kongre süreci başlıyor.


AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yaklaşan kongre takvimi öncesinde HABERCİM19’un sorularını cevapladı.  


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarda radikal değişiklikler olacağı mesajlarını verdiği bugünlerde Karadağ, Habercim19’un AK Parti’de önümüzde yaşanacak süreçle ilgili sorularını cevaplandırdı.


Karadağ’ın verdiği bilgiye göre, Çorum AK Parti’de kongre takvimi 19  Ağustos’ta Laçin ve Oğuzlar’la başlayacak. Boğazkale ve Ortaköy ilçe kongresi 20 Ağustos Pazar günü, Çorum Merkez İlçe ve Bayat İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi günü, Sungurlu ve İskilip İlçe Kongreleri ise 27 Ağustos Pazar günü yapılacak.


Buna göre, Çorum’da 14 ilçe kongresinden 8’i Ağustos ayında, Osmancık, Uğurludağ, Mecitözü, Alaca, Kargı ve Dodurga olmak üzere 6 ilçe kongresi de Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Eylül’de gerçekleştirilecek kongrelerin kongre tarihleri Kurban Bayramı sonrası kararlaştırılacak.


HANGİ İSİMLER ADAY?


Bu arada Ağustos ayı içerisinde yapılacak 8 ilçe kongresinden 7’sine mevcut başkanların adaylığında girilecek.


Çorum Merkez İlçe’de Erkan Akar, Sungurlu’da İlyas Özkan, Oğuzlar’da Mehmet Ali Ekmekci, Laçin’de Selami Gaffar, Ortaköy’de Osman Kara, Bayat’ta Fatih Balcıoğlu ve İskilip’te Mustafa Lek AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilirken, tek değişiklik Boğazkale ilçesinde gerçekleştirilecek. Boğazkale ilçesinde kısa süre önce İlçe Başkanlığı görevine getirilen Serkan Tütüncü, işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle 20 Ağustos Pazar günü yapılacak kongrede yeniden aday olmayacak. Bu gelişme üzerine AK Parti Genel Merkezi, Boğazkale’de Hüseyin Sülün ile devam etme kararı aldı. Osmancık, Uğurludağ, Mecitözü, Alaca, Kargı ve Dodurga ilçe kongre tarihi ise Kurban Bayramı sonrasında belirlenecek ve Eylül ayı içerisinde yapılacak.


İL KONGRESİ KASIM AYI İÇİNDE

Öte yandan yeniden Mehmet Karadağ’ın adaylığında gerçekleştirilecek AK Parti Çorum İl Kongresinin ise Kasım ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

BEKİR BOZDAĞ GELİYOR


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 26 Ağustos’ta yapılacak Çorum AK Parti Merkez İlçe Kongresi ile Bayat İlçe Kongresi'ne programında bir değişiklik olmaması halinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılacağının genel merkez tarafından kendilerine bildirildiğini ifade etti.


BAŞBAKAN KONGREYE KATILABİLİR


Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek Kadeş Sempozyumu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’a geleceğine dair kendilerinde henüz net bir bilgi olmadığını, sempozyuma Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İbrahim Kalın’ın katılmasının beklendiğini açıklayan Karadağ, Kasım ayı içinde yapılması öngörülen AK Parti İl Kongresi’ne ise programlarının uyması halinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımının beklendiğini sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 16.08.2017 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2017-08-16 03:02:11

Bir de havaalanını sorunsanıza

Avatar
vatansever 2017-08-16 08:21:43

mehmet karadağ, %65 evet oyunu kendi teşkilatına mı mal ediyor.muzaffer külcü'de öyle sanmasın bu oy sadece sayın cumhurbaşkanına verilen oydur. sayın cumhurbaşkanı 22 milyon üye diyor ancak bu nasıl oluşacak kibirli kendini beğenmiş siyasetçilerle çok zor.

Avatar
Ali Osman 2017-08-16 15:39:27

Gelişmelere bakılırsa Ak Parti Osmancık ta ... ile kendini yenileyecekmiş. Bu nasıl yenilenme yahu buna kargalar bile güler. Bu, AK Partinin misyonuna ve Reis e ihanettir. Osmancık ... ile mi kucaklanacak. ancak kucaklasa kucaklasa ... kucaklar. Başka kimi var ki. Anlaşılan M.Y ben güçlüyüm benim dediğim olur diyor ama Ak Parti bu adamla Osmancık ta % 65 i göremez. Toplumla barışık olmayan, meseleleri analiz etme ve çözümleme kabiliyetinden uzak ve daha da önemlisi Gulumsemesini dahi beceremeyen fotoğraf karelerinde hep açık veren Feto konusunda şaibeli, esnafı tanımayan, Osmancık la ticaret yapmayan, bir kaçı hariç STk larla bu güne kadar bir araya gelmemiş, çarşıya indiginde sadece bankaya ya da Bir işyerinden başka bir yere uğrama yeteneği gelişmemiş, Toplumun önde gideri ile bir cay içmemiş ya da çayı nasip olmamış ... herhalde çok arandı. Ak Partiye nasıl ihanet edilir konusu ders olarak okutulsa bu durum en canlı örnek olur. Osmancık şimdiden fokurdamaya başladı. M.Y ye derim ki yapmayın etmeyin yazık olur. Bu vebali kaldıramazsınız. Osmancık çoktan fokurdamaya başladı. Yazıktır günahtır. Bu günaha girmeyin. Çok tepki alırsınız. ... ile değişim olmaz. .... Reis in tarif ettiği kişi değildir. Reis Ayşe teyzeyi, Fatma teyzeyi, Osman Amcayı, Alpereni, Akinciyi, Ülkücüyu, türkücüyu, esnafı, çiftçiyi, manevi, kasabı, bakkalı, tamirciyi,yolcuyu, sağcı yi, solcuyu kucaklayın diyor. Objektif düşünün, topluma açık olun diyor. Siz giderek topluma kapanıyorsunuz. Bütün bunları ... ile mi gerçekleştirdiğiniz. Komik olmayın lütfen

Avatar
çuvaldızı 2017-08-16 20:36:07

sayın cumhurbaşkanım, en doğru kararı verdi.sanırım yanlış hatırlamıyorsam belediye başkanı muzaffer külcü'de il teşkilatı temayül yoklamasında birinci sırada çıkmamıştı.
işte belediye başkanlığı için yapılan en son temayül yoklaması
"ak partide temayül yoklamasının sonuçları netlik kazandı. geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen temayül yoklaması sonuçlarına göre teşkilatın yüzde 87si mevcut belediye başkanı muzaffer külcüye hayır” derken, temayül yoklamasından mehmet karadağın en çok oyu alarak birinci çıkması dikkat çekti

Avatar
KGT 2017-08-17 06:34:25

Çorum başta olmak üzere, Türkiye'de bütün teşkilatları fethetmek gerekiyor. Ondan sonra adı hiç şaibeye bulaşmamış kişilerden teşkilatları yeniden kurmak gerek. Şu andaki mevcut teşkilatın tamamı laçka olmuş. Vatandaşla bağını koparmış, iş peşinde, ihale peşinde, rant peşinde koşmaktan yorulmuş.. Reisin dediği metal yorgunluk bu işte. Reis kimin ne yaptığını biliyor. Açıkça bırak diyor. Ama koltuğu bırakmak intihar etmek gibi bir şey. Çok zor çoooooook.