Hizmeti gören CHP’li AK Partili oldu

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

23 Mart 2014 Pazar 17:19
 Hizmeti gören CHP’li AK Partili oldu


Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cemilbey ve Bağcılar Caddesi'nde esnaf ziyareti yapan bir esnafın söylediği sözler, Külcü'yü memnun etti.

Yapılan açıklamaya göre, 28 yıllık CHP'li olduğunu belirten Necdet Yılmaz adlı esnaf, Başkan Külcü'nün hizmetlerini gördükten sonra CHP'den istifa ettiğini kaydetti. "Senin hizmetlerinden sonra CHP'den istifa ettim. Sadece yaptığın hizmetler, vatandaşa yaptığın yardımlar nedeniyle önceki seçimde size oy vermeyen en az 25-30 kişi sana oy verecek." diyen Necdet Yılmaz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün yaptığı hizmetlerin hiçbir Belediye Başkanı döneminde yapılmadığının altını çizdi.

"Siyasette döneklik olmaz. Siyasette dürüstlük olur. Dürüstlük sizde var. Bir sağcıyı getirip buradan aday yapmak ne kadar doğru. Turhan Kılıçcıoğlu’nun döneminde sizin yaptığınız hizmeti göremedim. Yüzünüze  demiyorum. Ben dobra dobra konuşurum. Şu fakirlere yaptığınız hizmetleri hiç kimse inkâr edemez" diyen Necdet Yılmaz, 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde en az 12-13 bin oy farkla seçimleri yine Muzaffer Külcü'nün kazanacağını iddia etti.





Son Güncelleme: 23.03.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.