İlgü Osmancık’ta nabız yokladı

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, ön seçim çalışmalarını Osmancık’ta sürdürdü.

23 Ocak 2015 Cuma 11:53
 İlgü Osmancık’ta nabız yokladı


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, ön seçim çalışmalarını Osmancık’ta sürdürdü. Esnaf  ve partilileri ziyaret eden İlgü, projelerinden bahsederek  destek istedi.


CHP Osmancık  İlçe Başkanı Yunus Özbek’i ziyaret eden İlgü, yaptığı açıklamada, “Osmancık Karadeniz yolu üzerinde bulunan gelişime açık  bir ilçemiz.  Osmancık’a yeni planlanan  OSB’nin Osmancık halkına hayırlı olmasını dilerim. Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin Osmancık’a üretim ve istihdam alanında büyük katkıları olacağına inanıyorum. TSO eski yönetim kurulu üyesi ve meclis üyesi olarak şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum ki, yer belirlenmesi ve oraya Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda TSO’nun katkıları  önemlidir.” dedi.


Başpınar köyünü de ziyaret eden Turgut İlgü, 22 yıl önce katledilen ve gerçek katillerinin halen bulunamadığı Uğur Mumcu’yu kastederek, ”Uğur Mumcu Türk basınının özgür kalemlerindendi gerçekleri yazdığı için birileri bundan rahatsız oldu ve Uğur Mumcu’yu hunharca katlettiler bugün bile yazdıklarının ne kadar gerçek olduğu ortada basın şehidimiz Uğur Mumcu’yu birkez daha saygı, sevgiyle ve özlemle yâd ediyorum.” Dedi.





Son Güncelleme: 23.01.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.