Karadağ’dan Tosya yolu açıklaması

İskilip AK parti Teşkilatı'nın hayırlı olsun ziyaretinde Tosya yolu gündeme geldi

01 Mart 2018 Perşembe 12:23
Karadağ’dan Tosya yolu açıklaması

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Tosya Karayolu’nda çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Partisinin İskilip İlçe Teşkilâtının hayırlı olsun ziyaretinde gündeme gelen İskilip Tosya Yolu’na açıklık getiren Karadağ, “Bugün geldiğimiz noktada birer birer sorunlarımızı aşıyoruz. Şükürler olsun hayal dediğimiz doğalgazımız ilçemize bağlandı. Bugün Haramidere dururken, Tosya yolunun adının bile anılmadığı günlerden şu anda İskilip-Tosya yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bunlar hangi ortamda yapılıyor savaş ortamında yapılıyor.” dedi.

İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkanı Recep Çatma, il genel ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarının hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Karadağ, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde istikrarı korumak için 2019’un en önemli hedef olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 01.03.2018 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-03-01 13:25:22

Başkanım hoş geldiniz sefalar getirdiniz yine bekleriz. Ancak ülkemiz gercekten savaş ortamında Allahım yardım etsin ordumuza İskilip Tosya karayolunun hasretle bekliyoruz yapımını fiili olarak başlamasını 4 gözle bekliyoruz. İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin bitmesi gerekir. Çok Uzadı cok.Kapalı spor salonu tiyatro /sinema salonu gençlik merkezi ihtiyacı da mevcuttur.