Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladılar

CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse ile Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 12:15
 Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladılar


CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse ile Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Ramazan Bayramı öncesi çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Merzifon’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşıladı. Merzifon Havaalanı’nda gerçekleştirilen karşılama heyetinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Amasya Milletvekili Ramis Topal, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ve parti teşkilatları yer aldı.


Merzifon Organize Sanayi Bölgesi’ni gezen Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet  sanayi kuruluşları ve ve işadamlarını ziyaret ederek, sanayinin ekonomiye sağladığı katkıya değindi. Sanayi ve sanayicinin başarısının siyasete, iç ve dış politikaya endeksli olduğunu vurgulayan  Kılıçdaroğlu,  “Esnafa, çiftçiye, işadamlarına, istihdam sağlayan herkese destek olmak devletin, siyasetin boynunun borcudur. Siyaset ve sanayi her zaman üretmek zorundadır.  Üretmeyen toplum, siyaset ve sanayide her zaman yokluk savaşının kaybeden tarafıdır .” dedi.








Son Güncelleme: 26.07.2014 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.