Kırsalda AK Parti ağırlığı

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, Çorum Milletvekili...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:52
 Kırsalda AK Parti ağırlığı


AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, beraberinde parti yöneticileri ile birlikte seçim çalışmalarını Mecitözü’nün köylerinde sürdürdü.


AK Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ağcı, burada İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve parti yönetimi tarafından karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, yaptığı konuşmada, "Partimiz tarafından basılan tüm seçim materyalleri evlere işyerlerine ve köylerimize bizzat tarafımızdan götürülerek dağıtılmıştır. Her akşam ev toplantılarımız yapılmaktadır. Bu seçimde Mecitözü’nde daha iyi bir sonuç almak için çalışıyoruz, çabalıyoruz" dedi.


Bağcı ve beraberindeki heyet Mecitözü öz bölgesindeki Kargı, Söğütönü, Çayköy, Doğla, Kışlacık, İbek, Emirbağ, Sırçalı ve Bekişler köylerini ayrı ayrı ziyaret ederek mini mitingler düzenlendi. Halkın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılandıklarını belirten Bağcı, şöyle dedi: “Sizlere daha kaliteli bir hayat sunmak amacıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük kırsal kalkınma hamlesini başlattık. KÖYDES projesi kapsamında kırsal alanlarımızın içme suyu, alt yapı, yol ve sulama ihtiyaçlarını karşılamak ve köylerimizin hayat standardını yükseltmek için yatırım seferberliği başlattık. İçme suyu sorununu ortadan kaldırdık. Köylerimizin tamamına temiz içme suyu götürdük. Yeni sulama alanları açtık. Çorum da en çok gölet olan ilçemiz Mecitözü’dür. Daha fazla yatırım ve hizmet yapmak için çalışıyoruz. Çiftçimiz ve üreticilerimiz AK Parti sayesinde hizmet gördü, yatırım gördü. Çiftçimiz, üreticimiz bilinçlendi. Sulama sayesinde hem verim arttı hem hayvancılık gelişti hem de yem bitkileri üretimi arttı.


‘KIRSALA HELİKOPTER PİSTİ YAPMAK HEDEFİMİZ’


Biz hizmeti çiftçinin ayağına götürdük. Süt toplama araçları sütü evden alıyor. Eskiden şehirde ambulans zor vardı. Herkes hastasını kendi arabası ile taşırdı. Şimdi köylere ambulans geliyor. İnşallah Türkiye geliştikçe köylerimizden hasta almak için bölgesel helikopter pistlerini yapacağımız günler yakın. Muhalefet Partileri köylere gelince söyleyecek bir şey bulamıyorlar. Ya Tayyip Erdoğan eleştirisi ya da çözüm süreci karşıtlığı ile siyaset yapıyorlar ya da ucuz mazot hayali satıyorlar. Desteklemelerle çiftçimiz zaten üretim maliyetlerinin düşürüldüğünü biliyor. Mecitözü’nde ayçiçeği ve hayvancılık destekleri en çok takdir edilen desteklerdir” dedi.


‘ESKİ TÜRKİYE’Yİ UNUTMA, UNUTTURMA


Eski Türkiye’ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Bağcı, “Hastanelerde rehin kaldığınız, muayene için kuyruklarda beklediğiniz, ilaç bulamadığınız, tedavi için Ankara’ya taşındığınız günleri unutmayın. AK Parti ile Türkiye gelişti, Çorum ve Mecitözü gelişti, büyüdü. Köylerimizde sorunlarımız geride kaldı. Yaşam kalitesi arttı. Mecitözü’müzü tarım ve hayvancılıkla da destekliyoruz Mecitözü’nün ekmeğini daha da büyüteceğiz. Bizlere olan, AK Parti’ye olan desteğinizin artarak devamını istiyoruz.” Diye konuştu.


AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar da, "Mecitözü köylüsünün AK Parti İktidarları döneminde yüzü güldü. Tarım destekleri, hayvancılık destekleri ile geliri arttı. Hayvan ırkı ıslahında en iyi ilçe konumuna geldi. Damızlık yetiştiren üreticilerimiz var. Süt üretimi çiftçi için önemli ve düzenli bir gelire dönüştü. Her köyümüzde sulama havuzu, sulama şebekesi, basınçlı sulama, gölet talebi var. Bunların yapılması için desteğinizi bekliyoruz. Köylerimiz AK Parti’den kopmayacak, bilakis desteğini artırarak devam edecektir" dedi.


‘10 SAATTE, 10 KÖYDE MİTİNG YAPTI’


Milletvekili Bağcı, Mecitözü köylerinin gölet ve sulama taleplerini yakından takip ettiklerini, DSİ ve İl Özel İdaresi kanalıyla önümüzdeki yılarda pek çok sulama yatırımını daha ihale işlemlerinin yapılacağını söyledi.


10 saatte Mecitözü’nün 10 köyünü ziyaret ederek yapılan hizmetleri tek tek anlattıklarını belirten Bağcı, 2015 yılı yatırım programına alınan projeler hakkında bilgi verdi ve talepleri dinleyerek 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemine değindi. Çaresizlik içindeki muhalefetin boş ve uçuk vaatlerine karşı seçmeni uyardı. İstikrar içinde gelişen ve büyüyen Türkiye’yi iflasa sürükleyecek vaatler yağmuruna kanmamalarını istedi. Bağcı, köylerdeki coşku ve destekten memnun olduğunu belirterek; “yorgunluğumuzu seçmeni coşkusu ve desteği giderdi” dedi.




Son Güncelleme: 27.05.2015 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alaattin şahin 2015-05-27 16:59:25

sn.vekil adaylarımız. mecitözüne çalışkan bir başkan seçildi.gözünün arkada olmasın mecitözü halkı olarak sizlere tam destek verilecektir. sizlerdende yatırımlarınızın devamını diliyoruz.