Külcü, 'Çorum'un derdi trafik'

AK Parti Genel Merkezi'nin yaptığı ankette Çorum'un en önemli trafik olarak çıktı

11 Ekim 2017 Çarşamba 15:01
Külcü, 'Çorum'un derdi trafik'

Çorum’un en önemli kent probleminin trafik olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Tesisler Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili düzenlediği basın toplantısında Habercim19’dan Mustafa Demirer’in konuya ilişkin bir sorusuna cevap verdi.

Başkan Külcü, Demirer’in, “AK Parti Genel Merkezi’nin yaptığı ankette Çorum Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet oranının yüzde 75 olduğunu ifade ettiniz. Anketle ilgili başkaca detay vermediniz. Söz konusu ankette Çorumlu’nun şehirde Belediye’nin de çözüm üretmesini beklediği en önemli sorun nedir?” şeklindeki sorusuna, tek cümleyle ‘Trafik’ olarak karşılık verirken, başkaca bir yorum yapmadı.

Külcü, belediye hizmetlerinden yüzde 75’lik bir memnuniyet çıkmasından duyduğu memnuniyetin altını çizerek, anketin detayını açıklamanın siyaseten doğru olmayacağını vurguladı.






Son Güncelleme: 11.10.2017 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
has vede öz çorumlu göbel 2017-10-11 15:19:38

cok komik bunun böyle olacagı belliydi zaten corum um problemi trafik ,bunu dahada problem yapan sizin imar planındaki yaptıgınız yanlışlıklar. daha ne problemler cıkacak ilerde göreceksiniz.13 katlı 18 katlı binalara izin verilmesi bağların usulsuz imara acılması heryere yüzde kırk verilmesi maksimim yüzde kırk olan yerlere usulsüz yüzde elli verilmesi yeteri kadar otopark yapılmaması,bahçelievlerdeki ve lise sokaklardaki yanlış usulsuz kanunsuz plan değişiklikleri belediye binasının planın dışındaki yere yapılması.hala binaların altına otopark yapılmaması. kontrolsuz ve düzensiz büyüyen şehir. stadı hastaneyi otogarı aynı yere yapılması .yeşil alanların içine yapılan usulsüz binalar(kadın kültür merkezleri, kuran kursları mescidler)daha neler neler vatandaş farkına vardığı zaman çorum için cok geç olacak.dikey değil yatay yapılaşma denildikçe tersinin yapılması.

Avatar
anket 2017-10-11 15:23:17

anketi çorum ak parti il başkanlığındamı yapmışlar

Avatar
trafik 2017-10-11 15:49:21

sadece trafik başka hiç sıkıntımız yok herşey cok güzel dünya şehri çorum.

Avatar
eminim 2017-10-11 16:03:22

şuanda ak parti içindeki bir kısım insanların nasıl fetöcü olmadığını ispatlamak için çabalıyorlarsa, gün gelecek ak partili olmadığını ispatlamaya calışacak.ne olacak birşey olmayacak düzen onların düzeni. öyle yanlışlıklar yapılıyorki inanmakta zorlanıyorum

Avatar
açıklama @eminim 2017-10-11 16:16:52

yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum, bu ve bunun gibiler derken, bir kısım insan dediklerim içindir

Avatar
sayın başkana öneri 2017-10-11 16:39:36

sayın başkan eski devlet hastanesinin hemen üstündeki yeni açılan yolun devamını m.akif ersoy caddesine bağlayan yol ,ne öyle, hiç olmuşmu bir bakın lütfen .o iki okulun arasından geçen yol tam bir felaket. okullar zaten kötü ikisinide yıkın yenisini yapın .alan geniş. milli eğitimle istişare yapılıp gerekli plan düzeltmesini yaparsanız hem şimdi hemde gelecek için doğru iş yapılmış olur.orda cok eski lojmanlarda var bir bütün olarak ele alınmasını temenni ederim.o yol bir facia. lütfen ilgilenirmisiniz

Avatar
Kenan 2017-10-11 16:45:35

kültür merkezleri gerçekten güzel ama iş orayla bitmiyorki..israf önlenmeli kent parka dikililen ağaçlar tanesi 8.000 liradan yurt dışından getirtilmiş doğrumu eğer doğruysa haram olsun..

Avatar
valdo 2017-10-11 19:39:47

başkan çorum'un en büyük derdi sizsiniz. hayırlısıyla 2019'da senden ve alacalı dikenli gül'den kurtulacağız