Maden’in seçim sloganı örnek oldu

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Fatih Maden’in, “ELİF gibi dik, VAV gibi mütevazı”...

27 Şubat 2015 Cuma 17:47
 Maden’in seçim sloganı örnek oldu


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Avukat Fatih Maden’in, “ELİF gibi dik, VAV gibi mütevazı” sloganı Çorum’un siyaset literatürüne derin anlamlar kazandırırken birçok ilde de aday adayları tarafından taklit ediliyor.


Yürüttüğü seçim kampanyasını orijinal söylemlerle devam ettirerek, kamuoyunun da beğenisini kazanan Fatih Maden’in seçim sloganı, sosyal medyada da en sık kullanılan sloganların başında yer alıyor.


ELİF harfinin dik duruşu, VAV harfinin ise mütevazılıkla birlikte ana karnındaki cenin duruşunu ve secdeye varmış kul figürünü temsil ettiğini dile getiren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, “Kısa ve anlaşılır ifadelerle siyasete bakış açımızı en iyi özetleyen sözle Bismillah dedik. Siyaset kimi zaman cesur bir duruş, kimi zaman da şahin bir bakışı gerektirir. Bu keskinliğin ve kararlılığın yanı sıra da millete karşı mütevazılığı ve şefkatli olmak siyasetçinin karakteri olmalıdır. Zaten AK Parti ile halkına emreden değil halkına hizmetkar olma anlayışı giderek hakim olmaktadır. Biz de AK Parti’nin bu düsturunu sahiplenen bir siyaset anlayışına sahip olacağız.” dedi.


Maden’in açıklamalarında ve seçim afişlerinde yoğun olarak kullandığı bu söz, Çorum siyaset gündeminin yanı sıra, Çorum dışında da karşılık buldu.


Fatih Maden, sloganının başka adaylar tarafından da kullanılmasına “Doğru herkes için birdir. Bizim esas düstur olarak ortaya koyduğumuz bir söz siyaset camiasında benimseniyorsa, bu bizi sadece sevindirir.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 27.02.2015 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2015-02-27 19:52:45

Iyiyi herkes taklit eder.muhim olan taklit edilen olmakta Tebrikler ...

Avatar
Veli 2015-02-28 00:03:08

dini değerleri keşke siyasete malzeme yapmasak. nereye kadar gidecek...