MHP'den tezkereye 'evet'

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, sınır ötesi hareket ve müdahaleye 'evet' oyu vereceklerini söyledi

04 Ekim 2018 Perşembe 14:39
MHP'den tezkereye 'evet'

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, partisinin Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerektirdiği takdirde sınır ötesi hareket ve müdahalede bulunmak üzere yabancı ülkelere gönderilmesiyle ilgili tezkereye evet oyu vereceğini bildirdi.

Onan, komşu ülkelerde yaşanan vahim gelişmeler, seri cinayetler, sınır ve haritalarla oynamalar, etnik ve mezhep temelli çatışmalar terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürdüğünü hatırlatarak, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin milli güvenliğine yönelik her türlü muhasım faaliyetleri, Irak ve Suriye’den ülkemize yönelen saldırıları bertaraf etmek, muhtemel kitlesel göçlere önlem geliştirmek hususlarında hükümete tam destek verecektir. Bu maksatla TBMM gündemine gelen; hudut, şümul, miktar ve zamanı hükümetçe takdir ve tayin edilecek şekilde Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerektiği takdirde sınır ötesi hareket ve müdahalede bulunmak üzere yabancı ülkelere gönderilmesiyle ilgili tezkereye evet oyu verecektir.” dedi.

Terör örgütlerinin imhasının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Onan, şöyle devam etti: “Varlığımıza ve istiklalimize kast eden, kurşun atan, pusu kuran, bomba fırlatan, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne saldırı düzenleyen kim varsa kafaları koparılmalıdır. Her yerde temizlik, hep temizlik, tam temizlik, sürekli temkin ve tedarikli iradeyle hareket etmek bekamız için şarttır, elzemdir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.