Muhalefete ‘1 milyarlık’ cevap

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı; muhalefet...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:44
 Muhalefete ‘1 milyarlık’ cevap


AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı; muhalefet partilerinin milletvekili adaylarının anlatacak bir şeyi bulamayınca iktidarın hizmetlerini karaladıklarını bildirdi.


Muhalefetin ‘Çorum’a ne yaptılar, ya da bir şey yapmadılar?’ şeklinde sözlerle  yapılan yatırımları görmezden gelme, küçümseme ve yok sayma siyaseti izlediklerini belirten Bağcı, şöyle dedi:


"Sadece son bir yılda Çorum'da ihale edilen sadece 5 büyük projemizin yatırım tutarı 1 milyar (katrilyon) liradır. Bunlar;

1-Tımarlı Sulama Projesi(Bayat-İskilip-Uğurludağ)  150 milyon TL
2-İskilip-Bayat-Çankırı Yolu 100 milyon TL
3-Çorum-Laçin-Osmancık yolu 300 milyon TL
4-Kızılırmak Islah Projesi (Obruk'dan Boyabat Barajına kadar Osmancık Şehir Geçişi dahil) 150 milyon TL
5-800 Yataklı Çorum Şehir Hastanesi (Tefriş ve donanımı dahil) 300 milyon TL
Bunlara ilave olarak son 1 yılda KÖYDES, SUKAP, Üniversite, Milli Eğitim, Yurt, Sağlık,  Spor, Sulama, Yol,  Altyapı vb yatırımları ile Tarımsal ve Sosyal Destekler yaklaşık 500 Milyon TL'dir. Bunlar dahil son 1 yılda Çorum'a yapılan yatırım ve destek Tutarı 1.5 Milyar (Katrilyon)TL'ye ulaşmaktadır. "Çorum'a bir şey yapmadılar" diyenler bunlara ne cevap verecekler? veremezler. İnkara ve yok saymaya, görmezden gelmeye, küçümsemeye devam etsinler. Millet görüyor, biliyor ve takdir ediyor.  Bu bize yeter. Milletimizde onları oy pusulasında görmeyecek ve yok sayacak. Milleti kandırma ve aldatma siyaseti ile iktidar arayışı içinde olanlar kaybedecek. ‘Daima hizmet ve Daima Millet’ diyen kadrolar kazanacaktır. Biz gücümüzü milletten aldık, almaya devam edecek ve demokratik ve müreffeh Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz.”

Son Güncelleme: 27.04.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.