Mustafa Ataş’tan Çorum ziyareti

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Ak Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve önceki dönem Amasya Milletvekili Avni Erdemir ile Amasya'da düzenlenen iftar programı sonrası Çorum’a uğrayarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun konuğu oldular.

22 Haziran 2016 Çarşamba 17:05
Mustafa Ataş’tan Çorum ziyareti

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Ak Parti Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım ve önceki dönem Amasya Milletvekili Avni Erdemir ile Amasya'da düzenlenen iftar programı sonrası Çorum’a uğrayarak Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve AK
 Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun konuğu oldular.

Yapılan sohbette Merkez İlçe Başkanımız Av. Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, Adem Oğuzhan Kaya, Adem Candan, Mehmet Emin Türker, Musa Arif Erkan, Bünyamin Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akın, Cemil Öz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, il Gençlik Kolları Başkan Yarımcısı Lütfi Alkan da hazır bulundu.

Yapılan görüşmede teşkilat çalışmaları ve ramazan programları üzerine bir dizi sohbet gerçekleştirdiler. Teşkilat çalışmalarında, AK Parti’nin yegane temeli olan Sandık ve Mahalle teşkilatlarının önemi ve yapılması gerekenler üzerine istişare edildi.

Sohbette söz alan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Teşkilatının ramazan ayı içerisinde ilçelerde yapılan iftar programları, sosyal faaliyetler, üye ziyaretleri ve diğer çalışmaların halk ile birlik ve beraberliği sağlamada yegane unsur olduğunu, Ak Parti çalışmalarının ve Ak Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları halk için yaptıklarını ifade etti. Ramazan ayı süresince hiçbir teşkilat mensubumuz bu bunaltıcı sıcaklarda dahi durmadan, teşkilat çalışmalarını yerine getirdiler.

Ak Parti iktidarımız süresince garibanlara yaptığımız yardımların çok yüksek olduğunu belirten Bekiroğlu, biz durmaksızın elimizden ne geliyorsa en üst ve alt kademe teşkilatlarımıza kadar çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan Bayramına Genel Merkezimizin Türkiye genelinde dağıtacağı yardım çeklerinden Çorum’dan büyük bir oranda nasibini aldı. Yardıma muhtaç ailelerimize AK Gönüller olarak Çorum’da 5 bini geçkin aileye hükümetimizin de desteği ile yardım çekleri dağıtacağız” dedi.

“Ayrıca Yeni Anayasa ve Başkanlık sisteminin neden gerekli olduğunun halkımıza teşkilatlarımız aracılığıyla en kapsamlı şekilde anlatılması, yanlış algı ve izlenimlerin giderilmesi gerektiği belirtildi. Bu konuda birçok program gerçekleştirdik, ilk başta kendi teşkilatlarımıza ve aile bireyleri olmak üzere, daha sonra halkımıza Yeni Anayasa ve Başkanlık konusunda birçok kez panel, konferans düzenleyerek daha doğru bilgilendirilmelerini sağladık” diye konuştu.
Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek uyum içerisinde yapılan çalışmalar her zaman meyvesini verir, bizler bu bilinç içerisinde yarınlarımıza bizleri destekleyenlerin duası ile daha müreffeh seviyelere ulaşılacağını belirtti.


Son Güncelleme: 23.06.2016 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.