Osmancık TOKİ 2.Etap ihalesi bugün yapıldı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Osmancık ilçesine yapılacak olan TOKİ 2.Etap ihalesin bugün yapıldığını belirtti.

21 Nisan 2016 Perşembe 18:39
 Osmancık TOKİ 2.Etap ihalesi bugün yapıldı


Osmancık ilçesine yapılacak olan TOKİ 2.Etap ihalesin bugün yapıldığını belirten AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu,konu ile ilgili "Projelerimiz planlandığı şekilde yapılmaya devam ediyor. Teknik ve bürokratik problemler çıkmadığı takdirde siyasi irade olarak takip ettiğimiz bütün projeler zamanında gerçekleşiyor. Osmancık 2. Etap TOKİ ihalesi 12 Firmanın katılımıyla gerçekleşti. Süreç devam ediyor.

Osmancık TOKİ 2.Etap 198 Konut, Cami ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezinden oluşmaktadır. Projelerin gerçekleşmesinde büyük emeği ve katkısı olan TOKİ Başkanımız ve tüm TOKİ çalışanlarına teşekkür ederiz" dedi.


 

 

Son Güncelleme: 21.04.2016 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.