Özkan, Belediye Başkanlarıyla istişare yaptı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Çorum Merkez ve ilçe belediye başkanlarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

08 Ekim 2016 Cumartesi 15:16
Özkan, Belediye Başkanlarıyla istişare yaptı


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Çorum Merkez ve ilçe belediye başkanlarıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.


AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ve AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak Çorum’un da içerisinde olduğu bölgeden sorumlu olduğunu söyleyen Hacı Özkan, bölgedeki belediyelerin çalışmaları, halkla iletişimleri ve benzeri konularda sık sık istişare toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu istişare toplantılarının amacının daha iyi ve daha sosyal bir belediyecilik olduğunu aktaran Özkan, “Bir yandan da yerel yöneticilerimizin taleplerini dinliyoruz. Yapılabilecek bir şey varsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.


Yerel Yönetimlerin halka hizmet konusunda en önemli aracı olduklarını ifade eden Özkan “Yerel yöneticiler halkımıza hizmet noktasında çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Bu sebeple bütün belediyelerimizin performanslarını en üst seviyede tutmaları gerekmektedir. Halkımız hizmeti ilk olarak belediyelerden almaktadır. Bu sebeple özellikle 15 
Temmuz sürecinde devletinin arkasında dimdik duran halkımızın hizmetin en iyisini alabilmeleri için belediyelerimizin performansını en üst seviyede tutması germektedir. Biz büyük bir aileyiz. 15 Temmuz gecesi nasıl büyük bir aile olduğumuzu milletimizi meydanlardan tüm dünyaya gösterdi. Milletimiz Çanakkale’yi ve kurtuluş savaşını unutmadığını bir kere gösterdi” şeklinde konuştu.

 İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİYLE DE İSTİŞARE YAPTI

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hacı Özkan, Belediye Başkanlarıyla görüşmesinin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Ak Partili İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İl Genel Meclisi çalışmalarının yerel yönetimlerine katkısına dikkat çeken Özkan, AK Parti’nin yerelde başarı sağlayarak iktidar olan bir parti olduğunu ve yerel yönetimler tarafından yürütülen çalışmaları çok yakından takip ettiğini ifade ederek, “Gücünü milletten alan bir partinin mensupları olarak Türkiye’yi 2023 hedeflerine doğru kararlı bir şekilde götürmeliyiz. Millet AK parti'nin arkasındadır” dedi.

İl Genel Meclisi'nin çalışmalarını Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'dan dinleyen Özkan, meclis üyelerinin de önerilerini alarak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 


Son Güncelleme: 08.10.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.