‘Sağlam irade bu ocaklarda yetişti’

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı...

27 Nisan 2015 Pazartesi 18:39
 ‘Sağlam irade bu ocaklarda yetişti’


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Avukat Mehmet Karadağ'ı ziyaret etti. İHL, İYC ve Ensar gibi kuruluşların bünyesinde sağlam irade sahibi çok iyi adamlar yetiştirildi." dedi.


İYC Çorum Şube Başkanı Mehmet Karadağ ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Salim Uslu, ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve bazı partili yöneticilerle katıldı.


"İlim Yayma Cemiyeti'nin bizim yanımızda kıymetli bir yeri var." diyerek söze başlayan Salim Uslu, Sivil Toplum Kuruluşları eliyle hizmet yürütülmesinin önemine değinerek, İYC'nin 50 yıllık köklü bir maziye sahip kurumsal bir yapıda hizmet yürüttüğünü ifade etti.

STK'ların iyiliğin artırılması ve kötülüklerin önlenmesi gibi temel bir misyonunun olduğuna işaret eden Salim Uslu, Türkiye'de STK'ların uzun süre ihmal edildiğini, sistemin akredite ettiği STK'ların haricindeki kurumların yıllarca potansiyel suçlu muamelesi ile karşı karşıya kaldığını söyledi.


Özellikle yurt hizmetlerinin özel sektörler eliyle yürütülmesinden öte STK'ların alanındaki hizmet halkası içinde yer almasından yana olduğunu söyleyen Milletvekili Salim Uslu, Çorum İYC Şubesi'nin çalışmalarını takdirle tak ettiklerini bildirdiği ziyarette, İYC Çorum Şube Başkanı Mehmet Karadağ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.




Son Güncelleme: 27.04.2015 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.