‘Saldırı ülke bütünlüğüne yapıldı’

MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç, önceki gün DHKP-C'li iki terörist tarafından...

02 Nisan 2015 Perşembe 13:27
 ‘Saldırı ülke bütünlüğüne yapıldı’


MHP Milletvekili Aday Adayı Muhsin Kocasaraç, önceki gün DHKP-C'li iki terörist tarafından rehin alınan ardından da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan canice saldırıyı kınadı.


Savcı Kiraz'a yapılan saldırının ülke bütünlüğüne yapıldığını belirten Kocasaraç, "Bu saldırı cumhuriyet ilkelerine ve ülke bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı Türk milletine yapılmış bir saldırıdır. Acımız büyüktür. Yüreğimize ateş düşmüştür. Adalet camiamızın, değerli savcımızın ailesinin ve Türk milletinin başı sağ olsun. İnşaallah bu acı ve vahşice saldırılar artık son bulur" dedi.


Terörün soğuk yüzünü bir kez daha gösterdiğini aktaran Kocasaraç şunları söyledi: "Berkin Elvan soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz avukat cüppesiyle içeri giren bir grup DHKP-C militanı tarafından rehin alınmıştır. Saatler süren görüşme ve diyalog arayışları sonuç vermemiş, öldürmeye programlanmış teröristler geri adım atmamışlardır. Gözü dönmüş caniler gerçek niyetlerini sonunda açığa vurarak savcımızı silahla ağır şekilde yaralamışlardır. Bunun üzerine güvenlik güçleri anında operasyon düzenlemişler ve katilleri ölü ele geçirmişlerdir. Ne var ki tedavi altına alınan savcımız kurtarılamayarak şehit olmuştur. Üzüntümüz çok büyüktür. Vahşice işlenen bu cinayeti kınıyorum."



Son Güncelleme: 02.04.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.