Şeker sektörünün sorunları TBMM’ye geliyor

Türk-İş Çorum İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, şeker sektörünün...

16 Kasım 2014 Pazar 14:08
 Şeker sektörünün sorunları TBMM’ye geliyor


Türk-İş Çorum İl Temsilcisi ve Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, şeker sektörünün sorunlarını TBMM’ye taşımak amacıyla AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ile görüştü.


Sefer Kahraman, AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’yı ziyaret ederek, hem AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı tebrik etti, hem de sektörün ve çalışanların sorunlarını iletti.


Kahraman, Milletvekili Cahit Bağcı ile şeker sanayinin başlıca sorunları hakkında 10 Kasım Pazartesi günü Çorum’da bir görüşme yapmıştı. Bu görüşmenin devamı olarak 14 Kasım Cuma günü AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında Bağcı’yı ziyaret eden Kahraman, şeker sanayinin ve Çorum Şeker Fabrikası’nın sorunlarını da içeren, başta özelleştirme konusu, geçici mevsimlik olarak çalışan işçilerin kadro sorunu, fabrikalardaki eleman yetersizliği gibi ana başlıklar olmak üzere Şeker-İş Genel Merkezi’nce hazırlanmış kapsamlı bir dosyayı kendilerine takdim etti.


Milletvekili Bağcı ise, dosyayı Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Mehmet Muş ile diğer genel başkan yardımcılarına ileteceğini, ekonomi birimi olarak önümüzdeki günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir toplantı yapacaklarını, bu toplantıda şeker sektörünün sorunlarını gündeme aldırmak için çaba göstereceğini bildirdi.


Kahraman’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Bağcı, şeker sektörünün ve çalışanların sorunlarının takipçisi olduklarını kaydetti.


Kahraman da, tüm şeker sektörü ve çalışanlar adına Milletvekili Cahit Bağcı’ya teşekkür etti.





Son Güncelleme: 16.11.2014 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.