SP’den seçime hazırlık toplantısı

Saadet Partisi Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Toplantısı düzenledi.

14 Eylül 2014 Pazar 17:10
SP’den seçime hazırlık toplantısı
 Saadet Partisi Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Toplantısı düzenledi. Turgut Özal Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan SP Genel Başkanı Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, iktidarın insanlara saadet getirmekten uzak olduğunu, yeni hükümetin programında milli ve manevi değerlere uygun bir siyaset çizgisi bulunmadığını söyledi.

SP İl Başkanı Faruk Cıdık'ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türkiye genelinde Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Toplantıları düzenlediklerini aktaran SP Genel Başkan Yardımcısı Akkiraz, teşkilat eksikliklerinin giderilmesi ve canlı hale getirilmesi için Çelikleşme ve Seçime Hazırlık Toplantıları düzenlediklerini belirtti.

"Güzelliklerin hakim olması için mücadele etmekle mükellefiz." diyen Akkiraz, parti mensupları olarak bu hedef üzerinde çaba sarfettiklerini ve bu çabayı yaygınlaştırmayı amaçladıklarını anlattı.

Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı'nda kurulan yeni hükümetin programını da eleştiren Akkiraz, "Kuvveti üstün tutup, fakirin hakkını yandaşa peşkeş çekmek anlayışı, iktidarın siyasi çizgisinde devam ediyor. Kimliğinden bihaber nesil yetiştirmeyi hedefleyen bu anlayış, iktidar ve ana muhalefet partilerinin siyasi çizgisinde açıkça yer tutmuş." dedi.

AK Parti siyasetini yönlendiren insanların temel kabulünün faizin dünya gerçeği olduğu yönünde olduğuna işaret eden Akkiraz, "Türkiye iyi yönetilmiyor. Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu, hizmetleri yararlı olduğu sürece destekleyeceğimizi, zararlı olduğu sürece de uyaracağımızı deklare ettik. Yeni hükümetin programına bakınca, bu milleti sıkıntıya sokan her şeyin devam ettiğini görüyoruz. Milli ve manevi çürümenin önünü alacak tek bir satır görmek mümkün değil." diye konuştu.

Türkiye'nin dış politika konusunda da büyük bir yanlışın içinde olduğuna vurgu yapan Akkiraz, Türkiye'nin büyük İsrail hayalinin vilayeti yapılmak istendiğini, ABD, AB ve Nato ile ortak hareket etmenin, Türkiye'nin yıkılma projesi anlamına geldiğini söyledi.

Akkiraz,"Hükümet Ortadoğu'da ABD'nin taşeronu olmaktan öte gitmiyor." dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.