Uslu en iyi milletvekili seçildi

Buhara Medya Yayın Grubu tarafından En İyi Milletvekili seçilen AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu...

21 Ocak 2015 Çarşamba 18:19
 Uslu en iyi milletvekili seçildi


Buhara Medya Yayın Grubu tarafından En İyi Milletvekili seçilen AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, yaptığı açıklamada ödül töreni ile ilgili bilgi verdi


Uslu7nun verdiği bilgiye göre, 2009 yılında kurulan Buhara Medya Yayın Grubu her yıl düzenlemiş olduğu Buhara Medya Ödül töreni yapıldı. Bu yıl 5. si düzenlenen Buhara Medya Ödül töreni siyasi, sanat ve iş dünyasından birçok saygın ismi bir araya getirdi. Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç ‘un sunumuyla gerçekleştirilen gece Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk ‘un konuşmasıyla başladı.


Gecede; Yılın En İyi Bakanı dalında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yılın En İyi Milletvekili dalında AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, En İyi Kadın Milletvekili Dalında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, En Çalışkan Muhalefet Vekilleri olarak CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşçuoğlu, MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Yılın En İyi İl Belediye Başkanı dalında Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanlığı dalında  Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Yılın Bürokratı Dalında ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, Yılın Sanatçıları dalında; Alişan, Safiye Soyman, Yudum, Kürşat, Ankaralı İbocan ödüllerini aldılar.


Yılın En İyi Milletvekili seçilen AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ödülünü Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk’ten aldı.


Uslu ödül töreninde yaptığı konuşmasında, “Güzel bir söz var; ‘İçtenlik ile nezaket birleşmedikçe zarafet, yetenek ile çaba birleşmedikçe de marifet meydana gelmez.’ Bu akşam hem zarafet hem çaba bir araya gelmiş ve ödüllendiriliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk kardeşimiz derginin sadece patronu değil, aynı zamanda emekçisi. Bende eski bir Konfederasyon başkanı olarak onun gösterdiği çabaya, emeğe saygı duymak adına kendimi doğrusu bugün burada ödül alan değil ödüllendirilerek görevlendirilmiş birisi olarak görüyorum. Kendilerine teşekkür ediyor, yayın hayatında başarılar dilerim” dedi.


Uslu gecede; Yılın Dizi Oyuncuları dalında; Murat Danacı-Şeyma Korkmaz’a, Yılın Eğitim Kurumu Akıllı Okullar Genel Müdürüne, Yılın Yorumcu Gazetecisi Hakan Çelik’e, Yılın İnovasyon Ve Ar-Ge Talat Sam’a, Yılın Kadın Girişimcisi Sibel Ersoy’a, Yılın Köşe Yazarı Sevda Türküsev’e, Yılın Şairi Ahmet Selçuk İlkan’a, Yılın Tv Siyaset Programı Netbakış’a, Yılın Magazin Gazetecisi Canan Danyıldız’a ödüllerini verdi.


Ödül töreninin ardından Buhara Medyası pastası kesildi.



Son Güncelleme: 21.01.2015 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muammer aslan 2015-01-22 00:06:03

salim bey nerede birinci seçilmiş çorumda değildir heralde çorumda birinci olacak bir hizmetini göremedik