Uslu, Yedi Güzel Adam’ın galasına katıldı

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Yedi Güzel Adam isimli dizinin Kahramanmaras’ta düzenlenen galasına katıldı.

20 Nisan 2014 Pazar 18:33
 Uslu, Yedi Güzel Adam’ın galasına katıldı


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Yedi Güzel Adam isimli dizinin Kahramanmaras’ta düzenlenen galasına katıldı.

Kahramanmaraş'ta yetişip, Türk edebiyatına önemli katkılar sağlayan 7 şair ve yazarın hayatının konu edindiği "Yedi Güzel Adam" dizisinin Kahramanmaraş'taki galasına ilgi oldukça yoğundu. Galaya; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşegül İslam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve çok sayıda milletvekili katıldı. Geceye, Kahramanmaraşlılar da büyük ilgi gösterdi.

Yakın edebiyat tarihine damgasını vuran Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Rasim ve Alaattin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay ve Akif İnan gibi isimlerin hikayesinin anlatıldığı TRT 1'de başlayan "Yedi Güzel Adam" dizisi, konuklardan büyük övgü aldı.

Galadan sonra Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Bakanlar ve Milletvekilleri Yedi Güzel Adam'dan hayatta olan Rasim Özdenören ve Nuri Pakdil ile sohbet ettiler.








Son Güncelleme: 21.04.2014 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.