Yabacıoğlu Başkan Yardımcısı

AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Zeki Gül ile Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmen atandı.

11 Nisan 2014 Cuma 15:56
 Yabacıoğlu Başkan Yardımcısı


AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Zeki Gül ile Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmen atandı.

Mazbatasını aldıktan sonra, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından Başkan Yardımcısı olarak atanan Ahmet Yabacıoğlu, bugünden itibaren makamına oturarak görevine başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Çorum Belediyesi’nde Hesap İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Tanzim satış ve Müdürü olarak başarılı hizmetler veren Ahmet Yabacıoğlu, bir dönem memuriyetten ayrılarak, Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürlüğü görevini sürdürdü.

Bu görevinden ayrılarak tekrar memuriyet hayatına başlayan Ahmet Yabacıoğlu, Samsun Özel İdaresi Bütçe Müdürlüğü ve Mali İşler Daire Başkanvekilliği görevinden istifa ederek, AK Parti  Belediye Meclis üyesi olarak seçildi.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Yabacıoğlu’nun, eski Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya’ya bağlı olan birimlerden sorumlu olması bekleniyor.
Belediye Başkanı Muzafer Külcü'nün yaptığı bir diğer resmi atama tekrar meclis üyesi seçilen Zeki Gül oldu. Gül, mazbatasını aldıktan sonra başkanyardımcılığı görevine yeniden atandı.

Habercim19, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Yabacıoğlu’nu kutlar, başarılı hizmetlerinin devamını diler. 






Son Güncelleme: 11.04.2014 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman uysal 2014-04-13 00:15:31

Yeni gorevinde Ahmet YABACİOGLUNA Baskan Yardimcilik Gorevinde Basarilar Dilerim

Avatar
ALAF USTA 2014-05-30 20:16:30

hayirli olsun başarilar di̇leri̇m.selamlar