Amatör spora destek sözü

Milletvekili Ceylan, eski stat alanını mini futbol, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortlarının bulunduğu spor kompleksi yapmayı amaçladıklarını açıkladı.

13 Eylül 2018 Perşembe 18:40
Amatör spora destek sözü

AK Parti MKYK Çorum Milletvekili Üyesi Ahmet Sami Ceylan, amatör sporun kesinlikle mağdur edilmeyeceğini söyledi. Ceylan beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte spor taban birliklerinin temsilcilerinin daveti ile ASKF’de bir araya geldi.

Toplantıya ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, TÜFAD Başkanı Remzi Karahan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Durmuş Buyruk, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, İl Hakem Komitesi Başkan vekili Kahraman Ölçer, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Şube Başkanı Halil Öztürk ile ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Aylar, Hilal Kiraz, Mustafa Kanat, Hayrettin Karaca ve Mehmet Arduç katıldılar.

Ziyaret sırasında konuşan Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran Çorum amatör sporunun tesislerinin sorunları ve çözümleri konusunda hazırladıkları sekiz maddelik taleplerini iletti.

Ceylan ise bu talepleri dinledikten sonra yaptığı konuşmada, mevcut spor tesislerinin bulunduğu alanla ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Amaçlarının bu tesislerin bulunduğu alanı millet parkı, modern bir konferans salonu, engelli eğitim merkezi, mini futbol, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortlarının bulunduğu bir konsept haline getirmek istediklerini söyledi.

Mevcut spor tesislerinin eksikleri konusunda gerek yerel gerekse genel bütçeden gerekli kaynakların aktarılacağını belirten Ceylan ‘Tüm amatör camia rahat olsun kesinlikle amatör sporu mağdur etmeyeceğiz. Mevcutlardan çok daha modern ve ihtiyaca cevap verecek şekilde yenilerini yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 2018-09-14 11:42:19

Millet Bahçesi ne oldu ?

Avatar
Mahmut Uysal 2018-09-14 23:42:57

Amatör Spor denilince neden ise hep futbol oluyor resimdekiler hep futbol ilişkili diğer temsilciler çokoprens Almaya mı gitti !!!!????

banner165