Belediyespor 3 puana kilitlendi

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi

06 Ekim 2017 Cuma 09:12
Belediyespor 3 puana kilitlendi

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Aydın deplasmanında kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında aldıkları beraberliğin rakiplerin puan kaybetmesi sonrasında daha da kıymetli olduğunu dile getiren Tokuş, bu sayede liderle aradaki farın 3’e düştüğünü söyledi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aydın maçında ellerinden gelenin en iyisini yaparak sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini ifade eden T
okuş, “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda 2-0 öne geçtiğimiz maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Ancak rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle bu 1 puan daha da önem kazandı. Liderle aramızdaki 4 puan fark 3’e düşmüş oldu. Pazar günü de zorlu Aydın deplasmanına çıkacağız. Her zaman dediğimiz gibi rakip kim olursa olsun ligde kolay maç yok. Bunu sezon başından bu yana yaşayarak görüyoruz. Bu maç ta o maçlardan biri olacak. Takımımızın morali şu an üst düzeyde. Zorlu geçeceğini bildiğimiz bu maçta da sahaya kazanmak adına çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yaptık. İnşallah maç sonunda gülen taraf oluruz ve yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ederiz” diye konuştu.











Son Güncelleme: 06.10.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-10-06 13:21:21

elinden geleni değil istersen ağzınla hava üç kuş tut yere düşmeden pişir büyücünün çırağı senide yakında yer hoca demedi demeyin.