Beşiktaşlı ünlü futbolcu Çorum'da

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, memleketi Çorum'a geldi.

02 Ekim 2017 Pazartesi 16:42
Beşiktaşlı ünlü futbolcu Çorum'da

Milli maç arası nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, memleketi Çorum'a geldi.

Milli maç arası nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, memleketi 
Çorum'a geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başarılı orta saha, "Şampiyonlar Ligi'nde iki de iki yaptık. Zor maçlar oldu. Hedefimiz gruptan çıkmak" dedi. Babası Erhan Arslan ile birlikte Çorum'a gelen siyah-beyazlı futbolcu Tolgay Arslan, yakını olan Merkez İlçe Nüfus Müdürü Aziz Önal'ı da ziyaret etti. Çorum'u özlediğini ve yoğunluktan dolayı memleketine gelemediğini dile getiren Arslan, "Buradaki akrabalarımı özlemiştim. Milli maç nedeniyle lige verilen arada buraya geldim" dedi.

Basın mensuplarının Beşiktaş
'ın Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığı başarıyı sorması üzerine Arslan, şunları söyledi:  "Şampiyonlar Ligi'nde iki de iki yaptık. Zor maçlar oldu. Hedefimiz gruptan çıkmak. Önümüzde iki hafta sonra Monaco maçı var. Oradan iyi bir sonuçla dönersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum"




İHA





Son Güncelleme: 02.10.2017 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.