Çorum Belediyespor nihayet başardı

Çorum Belediyespor en sonunda kendi sahasında yenmeyi başardı

15 Ekim 2017 Pazar 14:27
Çorum Belediyespor nihayet başardı

Çorum Belediyespor bugün kendi sahasında oynadığı maçta Arsinspor’u 2-0 mağlup ederek, bu sezon iç sahada ilk galibiyetine imza attı… 


SONUNDA OLDU:2-0

STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu 


HAKEMLER: Emre Yüksel, Tunay Ateş, İsmail Semih İleri (4. Hakem: Serkan Eryılmaz).


ÇORUM BELEDİYE

Ramazan, Yakup, Akın, Abdullah, Doğukan, Emre (79. dak. Selim ), Özgür,Doğan Can , Salim , (70. dak. Murat ) Abuzer, Yasin (56. dak. Taner )


ARSİNSPOR

Ethem, Caner , Mücahit, Ahmet, Miraç, Enes, Serkan, Recep, (64. dak. Yiğit ) Hami, (46. dak. Şefik ) Batuhan (46. Özgür ) Mesut )

SARI KART: Ramazan, Emre, Abuzer (Çorum Belediyespor). 

GOLLER : 38. (kendi kalesine) Mücahit, 75. dak. Taner (Çorum Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyesyor bugün kendi sahasında oynadığı maçta Arsinspor’u 2-0 mağlup etti. Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Zeki Gül, diğer protokol üyeleri, yöneticiler ve yaklaşık 2 bin civarında futbol severin takip ettiği maçta takım, her iki yarıda da rakibine oranla daha üstün bir futbol sergiledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 38. dakikada Mücahit’in kendi kalesine attığı golle 1-0 Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda atak üstüne atak tazeleyen takım, Taner’in 75. dakikada attığı golle aradaki farkı 2’ye çıkardı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Çorum Belediyespor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Daha önce kendi sahasında oynadığı Adliyespor, Uşakspor ve Karaköprü maçlarından beraberlikle ayrılan takım, bu skorla ilk iç saha galibiyetine de imza atmış oldu. Çorum Belediyespor elde ettiği bu galibiyetle puanını 16’ya çıkartırken, puan cetvelinde ise lider Uşakspor’un 3 puan gerisinde 2. sıraya yükseldi.






















Son Güncelleme: 15.10.2017 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.