Çorum’dan Kick Boks Milli Takımına Sporcu

Çorum Halk Eğitim Merkezi Çorum’a başarılı sporcular kazandırmaya devam ediyor.

04 Kasım 2016 Cuma 15:47
Çorum’dan Kick Boks Milli Takımına Sporcu

Çorum Halk Eğitim Merkezi Çorum’a başarılı sporcular kazandırmaya devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Halk Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mehmet Özbolat Kick Boks Büyük Erkekler Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

 Yunanistan’ ın Loutraki Şehrinde 19-27 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Kick Leight Büyük Erkekler 94 Kg. da yarışacak olan başarılı sporcu Mehmet Özbolat çalışmalarını antrenörleri Aydın Fırat ve Yusuf Fırat nezaretinde sürdürüyor

Sporcu Mehmet Özbolat Müsabakalara çok iyi hazırlandığını ve hedefinin altın madalya olduğunu söyledi.  Amatör ve profesyonel Kick boks müsabakalarında çeşitli Türkiye Şampiyonluklarında derecelere sahip sporcu Teknik Direktör Aydın Fırat nezaretinde milli takım hazırlık kampına katılacaktır. Niğde Demirkazık Sporcu kamp eğitim merkezinde 9-18 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak. Teknik direktör Aydın Fırat ta Müsabakalarda Ülkemizi temsilen görev alacaktır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Hilal Kiraz Ülke sporuna katkı sağlamanın Milli Takıma Sporcu vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Kampa katılmadan önce, Halk Eğitimi Kültür Spor Ekibi olarak Çorum Halk Eğitimi Merkezine yapılan nezaket ziyaretinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fuat Bal yaptığı açıklamada, “Halk Eğitimi Merkezi olarak spora önem verdiklerini ve desteklediklerini sürdüreceklerini, bu tür kurslardan yetenekli ve başarılı sporcular seçip spora kazandırdıklarını sporun ülkemiz için çok önemli olduğunu söyledi. Bu başarılı çalışmaları çalışmalarda Bizlere her türlü desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Valimize,  Milli eğitim Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ederek ilimizden Milli Takıma sporcu vermenin gururunu yaşayarak daha nice sporcuları kazandırmaya devam edeceğiz”dedi

Son Güncelleme: 05.11.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.