Çorum’un Rakipleri Belli Oldu

11-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çanakkale de yapılacak olan Anadolu yıldızları Ana Lig Türkiye basketbol şampiyonasında kuralar çekildi.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 10:22
Çorum’un Rakipleri Belli Oldu

11-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çanakkale de yapılacak olan Anadolu yıldızları Ana Lig  Türkiye basketbol şampiyonasında kuralar çekildi.

Kız ve erkeklerde 8 er takımın mücadele edeceği Türkiye şampiyonasındaki Çorum yıldızlarının ilk rakibi İstanbul Anadolu Yakası karması oldu.

Bugün saat 15:45’de Anafartalar spor salonunda  başlayacak olan maçın öncesinde saat 14:00 de grubun diğer maçı Gaziantep-Eskişehir karşılaşacak.

Grup maçlarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz olarak yarı final oynarken 3 ve 4. sırayı alan takımlar klasman maçları oynayacaklar.

Antrenörler Yaşar Yılmaz ve Murat Çalışkan yaptıkları açıklamada; “Bu güne kadar oynadıkları maçlarda başarılı olarak Türkiye’de ilk 8 takım arasında olmanın sevincini yaşadık finalde de elimizden gelen gayreti göstererek  Türkiye sıralamasında en iyi yerde olarak Çorum basketbolunu yukarılara taşıyacak olan sporcularımıza güveniyor ve başarılar diliyoruz.”Dediler

 

Son Güncelleme: 11.05.2016 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.