Federasyon Başkanı maçı izledi

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, hafta sonunda oynanan Batı Karadeniz Grubu Akçakoca'da Akçakoca Gökspor Veteranlar - Çorum Hitit Masterler maçını Akçakoca Şehir Stadı’nda izledi.

21 Aralık 2016 Çarşamba 21:50
 Federasyon Başkanı maçı izledi


TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu, hafta sonunda oynanan Batı Karadeniz Grubu Akçakoca'da Akçakoca Gökspor Veteranlar - Çorum Hitit Masterler maçını Akçakoca Şehir Stadı’nda izledi.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan’ın verdiği bilgiye göre, Akçakoca Gökspor Veteranlar-Çorum Hitit Masterler karşılaşmasını izleyenler arasında, TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu,
Türkiye Karması Teknik Direktörü Alpay Özer de yer aldı.

İstanbul'dan maçı izlemek için geldiklerini söyleyen TMVFL Federasyon Başkanı Kenan Gürsu: "Amacımız ligimizde yer alan tüm takımlarımızın maçlarını yerinde izlemek. Bugün de Akçakoca'ya geldik. Her zaman takımlarımızın yanındayız. Bölgelerimizde yer alan takımlarımızla ilgili bilgileri her zaman hem bölge sorumlularından hem de takım yöneticilerinden alıyoruz. Takımlarımızla olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her hafta farklı bölge de ve farklı illerde maç izlemeye çalışıyoruz. Bugünde Akçakoca'dayız. Akçakoca Gökspor ve Çorum Hitit Masterler takımlarına başarılar diliyorum" dedi.

TMVFL Türkiye Karması Teknik Direktörü Alpay Özer de, Kenan Gürsu ile beraber Akçakoca'ya geldi.  TMVFL Türkiye Karması Teknik Direktörü Alpay Özer: "Türkiye Karması için oyuncuların son durumlarını görmek üzere maçlarını izlemeye gidiyoruz. Hem Türkiye Karması'nda yer alan oyuncuların son durumlarını görmek hem de futbolcu arkadaşların performanslarını görmek istiyorum. Bugün de Akçakoca Gökspor - Çorum Hitit Masterler maçını izlemeye geldim. Takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Arslan ise "Ligimizde yer alan takımlarımızın memnuniyetlerini ve isteklerini kendilerinden bizzat dinleme fırsatı buluyoruz. Ligimizde yer alan takımlarımıza teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum" dedi.



Son Güncelleme: 22.12.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.