Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladı

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de elde ettiği 19’uncu şampiyonluğu, Çorum Fenerbahçeliler...

23 Kasım 2014 Pazar 16:08
 Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladı


Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de elde ettiği 19’uncu şampiyonluğu, Çorum Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen “Şampiyonluk Gecesi” ile kutlandı.


2005 yılı içerisinde kurulan ve yaklaşık 5 yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Çorum Fenerbahçeliler Derneği, düzenlediği etkinliklerle taraftarlarımıza hizmetler sunmaya devam ediyor. Kulübün lisanslı ürünleri ile Fenerbahçe'nin İstanbul'daki maçlarına bilet temini konusunda taraftarlara kolaylıklar sağlayan ve Koordinatörlüğünü de Cumhur Sevinç'in yaptığı dernek ayrıca, Fenerbahçe Spor Okulları projesiyle de yüzlerce genci basketbol ve futbola yönlendiriyor.


Kulübün elde ettiği başarılara da duyarsız kalmayan Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe'nin 100. kuruluş yıldönümü ile futbol takımının 17’inci şampiyonluğunu kutlama gecesi ve Dayanışma Balosu’nun ardından bu kez de futbol takımının Spor Toto Süper Lig’deki 19’uncu şampiyonluğunu kutlamak için Şampiyonluk Gecesi düzenlendi.


Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan ancak Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle ertelenen Şampiyonluk Gecesi, Anitta Otel’de gerçekleştirildi. Şampiyonluk Gecesi’ne Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necati Ergun, derneğin yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Fenerbahçe'ye gönül verenler ile davetliler katıldı.


“Fenerbahçe, bizlerin desteğiyle daha da büyüyecek”


Şampiyonluk Gecesi’ndeki etkinlikler, dernek Başkanı Necati Ergün’un konuşmasıyla başladı. Geceye katılanlara teşekkür eden Ergün, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini söyledi.


Fenerbahçe'yi her şartta sevdiklerini vurgulayan Ergün, ''Dernek olarak Çorum'da Fenerbahçemiz'e yakışır etkinlikler yapıyoruz. Yeni dernek merkezimizde taraftarlarımıza en güzel imkanları sunuyoruz. İlkini Anitta Otel'de, daha sonra da Vadi Restoran’da düzenlediğimiz etkinliklerimizin birini de bugün gerçekleştiriyoruz. Bugün, futbol takımımızın sonuna kadar hak ettiği 19’uncu şampiyonluğunu doyasıya kutlayacağız. Şunu unutmayalım ki, Fenerbahçe, bizlerin verdiği destek sayesinde daha da büyüyecek. Ne mutlu bizlere, ne mutlu Fenerbahçelilere" diye konuştu.


Ergün’ün konuşmasının ardından şampiyonluk pastası kesildi. Ergün, pastayı eşi Figen Ergün ile beraber kesti.


Şampiyonluk Gecesi’nde, 2013 yılı içerisinde asansör kazasında hayatını kaybeden dernek üyesi Uğur Küçüktataroğlu da unutulmadı. Çorum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yağbat tarafından, Küçüktataroğlu’nun derneğe sağladığı katkılar nedeniyle hazırlanan teşekkür belgesi, Küçüktataroğlu’nun oğluna verildi.


Doyasıya eğlendiler


Şampiyonluk Gecesi’nde doyasıya eğlenen Fenerbahçeliler, sanatçıların söylediği şarkılara da eşlik etti. Sanatçı Kıraç’ın yazdığı 100’üncü yıl şarkısını hep bir ağızdan söyleyen Fenerbahçeliler, ellerindeki atkı ve bayraklarla şarkılara eşlik etti.


Şampiyonluk Gecesi’nde 1980’li yıllarda efsane olan Grup Buluşum da mini bir konser verdi. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe’nin şampiyonluğu için yeniden bir araya gelen Grup Buluşum, seslendirdiği parçalarla geceye katılanlar unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.


Gecenin sürprizi Hakan Çankaya


Şampiyonluk Gecesi’ne katılan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının finalistlerinden Hakan Çankaya’nın performansı da geceye damgasını vurdu.


İnanılmaz yetenekleri ile adına yakışır bir komedi şov sergileyen Çankaya, Fenerbahçelileri gülmekten kırdı, geçirdi. Çankaya’nın özellikle Fatih Terim, Aykut Kocaman ve Küçük Emrah taklitleri geceye katılanlardan tam not aldı.


Şampiyonluk Gecesi’nin sonunda yapılan çekilişle 15 kişiye çeşitli hediyeler verildi.




Son Güncelleme: 23.11.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.