İki ismin doğum günü vardı!

Çorum Belediyespor'da dün bir futbolcu ve malzemecinin doğum günü kutlandı

12 Ocak 2018 Cuma 20:52
İki ismin doğum günü vardı!

Çorum Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan ısınma hareketleri, 5’e 2 ve dar alanda taktik çalışmayla sona erdi.

21 Ocak’ta ligin ikinci yarısına kendi sahasında oynayacağı Tepecik maçıyla girecek olan Çorum Belediyespor yarın son hazırlık maçını 2. Lig takımlarından Tokatspor ile oynayacak. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Pazar gününü izinli geçirecek olan takım, Pazartesi günü öğleden sonra yapacağı antrenmanla Tepecik maçı hazırlıklarına devam edecek.

BULAMAÇ’A DÖNDÜLER

Öte yandan dün Çorum Belediyespor’da 2 ismin doğum günü vardı. Yeni transferlerden İsmet Kavuştu ile malzemeci Cafer Uçar, yeni yaşlarına girdiler. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapılan antrenman sonrası 50 yaşına giren Cafer Uçar ile 24 yaşına giren İsmet Kavuştu için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Kavuştu ve Uçar da artık geleneksel hale gelen bol köpüklü kutlamadan nasiplerini aldılar. Traş köpüğü, un ve yumurtadan oluşan kutlama malzemelerinden kaçamayan ikilinin son hali ise adeta bulamacı andırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.