‘Kurallara en çok uyan avcı, Çorumlu avcılar’

Orman Su İşleri Şube Müdürü Mahmut Temel, Çorumlu avcıların kurallara uyduğunu belirterek...

28 Eylül 2014 Pazar 17:59
 ‘Kurallara en çok uyan avcı, Çorumlu avcılar’


Orman Su İşleri Şube Müdürü Mahmut Temel, Çorumlu avcıların kurallara uyduğunu belirterek, “Çorum avcısı, kurallara en çok uyan avcıların başında geliyor.” dedi.


Yaban hayatın korunması ve geliştirilmesi için sürdürdükleri çalışmalarda, avcılardan büyük destek gördüklerinin altını çizen Mahmut Temel, avcıların her türlü uyarı ve taleplerine açık olduklarını ifade etti.


El birliği ile yeni sezonu başarı ile tamamlamak istediklerinin de altını çizen Mahmut Temel, genel kurallar dışında, Çorum bazında üretilebilecek her türlü fikre açık olduklarını, doğanın korunması için yasal limitlere ve kurallara uymanın avcılık görevi olduğu kadar insani bir sorumluluk olduğunu vurguladı.


Bu yıl 38’incisi düzenlenen av bayramı ve 2014-2015 Av Sezonu’nun tüm avcılara hayırlı olmasını dileyen Orman Su İşleri Şube Müdürü Mahmut Temel, yeni sezonda tüm avcılara başarı ve kazasız bir sezon temennisinde bulundu.





Son Güncelleme: 28.09.2014 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.