Yakup Alkan yine zirvede

Çorum Belediyespor’un golcü futbolcusu Yakup Alkan, grubun gol krallığında  5 golle zirvede yer alıyor.

08 Ekim 2018 Pazartesi 22:23
Yakup Alkan yine zirvede

Çorum Belediyespor’un golcü futbolcusu Yakup Alkan, grubun gol krallığında  5 golle zirvede yer alıyor. Sezon başında Süper Lig takımlarından Y. Malatyaspor’dan kiralık olarak transfer edilen tecrübeli golcü, takımının İstanbul deplasmanında oynadığı maçta da beraberlik golüne imza attı.

Esenler İlçe Stadı’nda oynanan maçın 69. dakikasında sahneye çıkan golcü futbolcu Emrah Kaya’nın sağ kanattan yaptığı ortayı  arka direkte iyi takip ederek, skora dengeyi getiren isim oldu. Alkan, attığı bu şık golle 3. Lig 3. Grup’ta  5 golle zirvede yer alıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın gol yollarında en tehlikeli silahı olan Yakup Alkan, daha önce de Muğlaspor  ve Turgutluspor filelerini 2’şer defa havalandırmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.