Yeni teknik direktör yarın belli oluyor

Çorum Belediyespor'un yeni teknik direktörü yarın belli olacak.

24 Eylül 2018 Pazartesi 12:27
Yeni teknik direktör yarın belli oluyor

Çorum Belediyespor basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyespor’un Fahrettin Sayhan ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör arayışları ara vermeden başladı. Takımın başına gelecek yeni ismin belirlenmesi için Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Ankara’daki çalışma ofisinden görüşmeleri bizzat kendisi yürütüyor. Özcan, yeni teknik direktörün ismi konusunda ser verip, sır vermezken yapılan görüşmelerin geçtiği ufak tefek pürüzler dışında olumlu geçtiğinin bilinmesi isteniyor. Özcan, ismini sır gibi sakladığı yeni teknik direktör adayıyla bugün akşam saatlerinde Ankara’da yemekte bir araya gelecek ve yapılacak görüşme sonrasında takımın başına kimin geçeceği netlik kazanacak. Her hangi bir aksilik çıkmaması ve görüşmelerin olumlu geçmesi halinde ise yeni teknik direktörün ismi yarın tüm kamuoyuna duyurulacak.

Son Güncelleme: 24.09.2018 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-09-24 19:22:11

Aman nasıl merak ediyoruz. Kardeşim Fatih terim'i getir Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya gibi futboldan anlamayan başka şeylerden anlayanlar varken bir şey olmaz.