26 ilden 400 katılım

Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası'na 26 ayrı kentten 400 kişi katıldı

19 Şubat 2018 Pazartesi 16:58
26 ilden 400 katılım

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Başkanı Gökhan Tufan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ahlatcı, Adife Kanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Aşçılar ve Pastacılar Dernek Başkanı Rasim Çakıcı, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Karadeniz, Marmara, İç Anadolu Bölge Federasyon Başkanları ve yarışmacılar katıldı.

Şampiyonaya 26 ilden, 15 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve 5 üniversitenin aşçılık bölümlerinden oluşan öğrenciler olmak üzere 400 kişi katıldı. Türkiye’nin 20 ilinden dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de yarışmayı takip etmek  için Çorum'a geldi.

Son Güncelleme: 20.02.2018 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.