Alperen'den iyi haber

Genç Alperen'in sağlık durumu iyiye gidiyor

25 Eylül 2017 Pazartesi 10:18
Alperen'den iyi haber

Sungurlu’da solunum sıkıntısı nedeniyle ambulans helikopter ile İstanbul’a sevk edilen kas hastası Alperen Yardımcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi
.

Alperen’in İstanbul’da polis memuru olan babası Fehmi Yardımcı, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, Sungurlu Devlet Hastanesinde oğlu ile yakından ilgilenen doktor, hemşire ve yoğun bakımda görevli personele teşekkürlerini iletti.

Fehmi Yardımcı’nın gazetemize gönderdiği mesaj şöyle:


“Değerli Sungurlu Gazetesi; Ben İstanbul ilinde görev yapan bir gurbetçi Polis Memuruyum. Güzel ilçemize kurban bayramı tatili için ailemle birlikte gelmiştik. Çocuklarımdan Alperen Yardımcı 06.09.2017 günü rahatsızlığı nedeniyle acil hastanenize tedavisi için getirdiğimde (hastaneniz acilinde yolda hasta hakkında bilgi verip hazırlık yapılması tarafımdan istenmiştir). Hastane acilinde bizi karşılayan hastama ilk müdahaleyi yapan ve işinin bilincinde olan tek derdinin bir hasta hayatının kurtarılmasını şiar edinmiş Hipokrat yeminine sadık bir personel ile karşılaştığımızdan oldukça mutlu olduk ve gururlandık.



Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet ediniz’ sözünün ne kadar haklı bir söz olduğunu hatırlamanın yanı sıra Hekim ve ülkem hastanelerinin ne kadar gelişmiş olduğunu görmekten onur ve mutluluk duyduğumu iletmek istedim.


Sizden ricam oğlumun hayatta kalması için canla başla çalışan bu çok kıymetli ve değerli arkadaşlara tarafımdan teşekkürlerimi iletmenizi istiyorum. Dr. Pervin hanım, Hacer hemşire ve yoğun bakımda görevli olan Olgun bey sizlerin insanlığını hayatım boyunca unutmayacağım iyi ki varsınız. İstanbul Kanunî Sultan Süleyman Hastanesi'ne 112 ambulans helikopter ile getirilen oğlumun çok şükür hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Saygılarımla”


Hatırlanacağı üzere İstanbul’da yaşayan 18 yaşındaki doğuştan kas hastası Alperen Yardımcı, Kurban Bayramı tatilini geçirmek için ailesi ile birlikte geldiği memleketi Sungurlu’da solunum sıkıntısı nedeniyle rahatsızlanınca, 7 Eylülde ambulans helikopterle İstanbul’a götürülmüştü.











Son Güncelleme: 25.09.2017 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.