Balkanlıoğlu mezunlar gününe geldi

Çorumlu Vali Balkanlıoğlu Sungurlu'da mezun olduğu okulun Pilav Günü'ne katıldı

06 Eylül 2017 Çarşamba 11:54
Balkanlıoğlu mezunlar gününe geldi

Sungurlu imam hatip lisesi mezunları ve gönüllüleri geleneksel olarak düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.


Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda Sungurlu İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğinin desteği ile düzenlenen pilav gününe çok sayıda mezun ve gönüllü katıldı.


Sakarya Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada öğrencilik yıllarından ve görev yaptığı dönemdeki hatıralarından örnekler aktardı.  Makamların geçici olduğunu ifade ederek, önemli olanın tevazu içinde millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, İmam Hatip camiasının güvenilirlikte, çalışkanlıkta diğer insanlara örnek olması gerektiğini, bunun için de hocalara çok görev düştüğünü belirtti.


Okul Müdürü Kerim Mandıralıoğlu da konuşmasında “Biz önce İmam Hatipliydik!  İmam, öğretmen, avukat, mühendis, kaymakam, vali olmadan önce imam hatipli olduk. Cemaatimiz, derneğimiz, partimiz, ünvanımız yokken bu okulumuz vardı. Buradan yetişen fidanlar ülkemin her tarafında, her alanında meyveye durdu. Ne büyük mutluluk bu. Yeter ki imam hatip nesli ruhunu kaybetmeyelim, bu ülkeye hizmet borcumuz olduğunu unutmayalım.” dedi.


Yemeğin ardından okulu gezen mezunlar öğrencilik günlerini yadettiler.






Son Güncelleme: 06.09.2017 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.