Boğaz’da başladı, Osmancık’ta sürdü

Emekli okul müdürü, gazeteci Mustafa Ulusoy'un oğlu Tolga Ulusoy, Nurdan Tanrıkulu ile dünya evine girdi.

30 Ağustos 2013 Cuma 23:58
 Boğaz’da başladı, Osmancık’ta sürdü


Ressam, tasarımcı seramik sanatçısı Tolga Ulusoy ile anasınıfı öğretmeni Nurdan Tanrıkulu’nun düğün merasimine birçok sanatçının yanı sıra yüzlerce davetli katıldı. Düğün merasimi İstanbul Boğazı’nda başladı Çorum'da sona erdi.

İstanbul'da gerçekleşen kına gecesinden sonra Beyoğlu Gençlik Merkezinde nikâh töreninin ardından yeni evli çift araç konvoyu eşliğinde Beşiktaş İskelesi’nde bekleyen düğün için özel hazırlanmış gemi ile boğazda tur atıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde davetliler arasında sanatçılar da hazır bulundu. Gemide dansla başlayan düğün, gelin ve damadın pasta kesmesiyle başladı. Boğazın her iki yakasını gezen düğün gemisi bazen de koylara demirledi.

İstanbul’daki düğünden sonra Osmancık Öğretmen Evi’nde de düğün merasimi devam etti.

Osmancık'taki düğün merasimine Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Osmancık Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık eski Belediye Başkanı Avni Kılıç, Osmancık Müftüsü Süleyman Çoban, Osmancık CHP İlçe Başkanı Sadık Eker ve yönetim kurulu üyeleri, Osmancık MHP ilçe Başkanı Yusuf Başkemer ve Yönetim kurulu üyeleri, İş adamları sendika temsilcileri ve yüzlerce davetli katıldı.




Son Güncelleme: 31.08.2013 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.