Bunun adı pislik!

Park ve bahçelerin pis kullanımı dikkat çekiyor

25 Eylül 2017 Pazartesi 21:58
Bunun adı pislik!

Özellikle sıcak havalarda vatandaşların gözde mekânları olan park ve bahçeler maalesef pislik içinde. Temizlik görevlilerinin yaptıkları temizlik, park ve bahçelerde oturma mekânlarının pis kullanımı nedeniyle yetersiz kalıyor. Temizliğiyle ünlü Çorum’un park ve bahçelerine yakışmayan çevre kirliliği maalesef almış başını gidiyor.

Parkta oturup çekirdek çitleyip, yiyip içmek güzel de, çerçöpü olduğu gibi bırakıp gitmek de nesi? Yunus Emre Parkı’nda kameriyelerdeki pisliği gören vatandaşlar, “Biz temiz olmazsak, parklarda adam başı görevli olsa yine temizlemeye güçleri yetmez. Bazıları yiyip içmeyi biliyorlar, ancak oluşturdukları çerçöpü, pisliği toplayıp çöpe atmayı bilmiyorlar. Bu ne saygısızlık ve pislik? diyerek tepki gösteriyorlar.
  





Son Güncelleme: 25.09.2017 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorum 2017-09-26 10:16:25

rezil bir gençlik geliyor maalesef insana saygı yok . hayvana saygı yok doğaya saygı yok.
hiçbir canlı çevresini böyle pisletmez.