Cenazeye 5 bakan geldi

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agâh Kafkas'ın babası Cemalettin Kafkas'ın cenaze merasimi için 5 bakan Çorum'da.

01 Nisan 2014 Salı 13:03
 Cenazeye 5 bakan geldi


Sağlık Bakanı Yardımcısı Agâh Kafkas'ın babası Cemalettin Kafkas'ın cenaze merasimi için 5 bakan Çorum'da. 

Merhum Cemalettin Kafkas'ın cenazesi bugün sabah saatlerinde hastaneden alındı. Bu sırada hastane önünde  Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve çok sayıda vatandaş Kafkas'ın acısını paylaştı.

Öğle namazını müteakip Çorum Ulucami'de gerçekleştirilen merasim için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Grup Başkanı Nevzat Pakdil Çorum'a geldiler. Alaca'ya ise, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bİnali Yıldırım da katıldı.


Merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Çorum'da kılınan cenaze namazının ardından Alaca'ya götürüldü. İkindi namazına müteakip Alaca merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Habercim19 merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.






Son Güncelleme: 01.04.2014 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.